campaign-banner

Ontdek een wereld van verhalen direct op je mobiele telefoon!

Leuk dat je Storytel wilt proberen!

Schrijf u in

Kies uit de populairste Nederlands- en Engelstalige titels

Luister streaming of offline

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar

Meld je nu aan

Gebruikersvoorwaarden Privacy Policy

Welkom bij Storytel / Bienvenue sur Storytel

Door u aan te melden voor een Storytel-account gaat u een juridisch bindende overeenkomst aan met Storytel. Neem voordat u de prachtige wereld van verhalen betreedt even de tijd om deze Gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door te lezen. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn belangrijk omdat ze de relatie tussen uzelf en Storytel reguleren - en als zodanig van invloed zijn op uw wettelijke rechten en verplichtingen. Om deze Gebruiksvoorwaarden te downloaden of af te drukken, bezoek hier Mijn Contracten op de volgende link: https://account.storytel.com/be/nl/account/subscription --- En créant un compte Storytel, vous concluez un contrat juridiquement contraignant avec Storytel. Avant d’entrer dans le monde merveilleux de Storytel, veuillez prendre le temps de lire attentivement les présentes Conditions d’utilisation. Les présentes Conditions d’utilisation sont importantes, car elles régissent la relation entre vous et Storytel, et affectent donc vos droits et obligations en vertu de la loi. Pour télécharger ou imprimer les présentes Conditions d’utilisation, rendez-vous dans Mes contrats au lien suivant : https://account.storytel.com/be/fr/account/subscription.

GEBRUIKSVOORWAARDEN STORYTEL / CONDITIONS D’UTILISATION DE STORYTEL

Storytel Sweden AB (met adres Tryckerigatan 4, 111 28 Stockholm, BTW-nummer SE556696286501, e-mailadres: support.be@storytel.com) en haar gelieerde ondernemingen (hierna “Storytel”, “ons”, “onze” of “we” genoemd”) bieden een abonnementsdienst aan met gepersonaliseerde eigenschappen en functionaliteiten (de “Dienst”) waardoor onze gebruikers (hierna “u” genoemd) toegang hebben tot audioboeken, e-boeken en andere inhoud (de “Inhoud”) die de Dienst via het Internet beschikbaar stelt aan een compatibel apparaat met toegang tot het Internet.

Om toegang te krijgen tot onze Diensten hebt u een actief Storytel-account nodig. Bij het aanmaken van een account zult u worden gevraagd om akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden en deze te accepteren. Daarnaast is een actief abonnement vereist om de Dienst te gebruiken. De meeste abonnementen worden gereguleerd door aanvullende abonnementspecifieke voorwaarden (“Abonnementsvoorwaarden”) die u accepteert wanneer u zich voor dat abonnement aanmeldt. Informatie over de aangeboden abonnementen is te vinden op uw lokale Storytel-website.

Naast deze Gebruiksvoorwaarden wordt uw overeenkomst met Storytel ook geregeld door: (i) de informatie die u tijdens de aankoop krijgt; en (ii) eventuele Abonnementsvoorwaarden die u accepteert voor uw specifieke abonnement. Samen wordt alle informatie die uw relatie met Storytel regelt de “Overeenkomst” genoemd.

Storytel biedt de Dienst aan onder de algemene voorwaarden uiteengezet in de Overeenkomst. Als u niet akkoord gaat met de Overeenkomst, mag u de Dienst niet gebruiken en geen Inhoud openen of gebruiken die via de Dienst wordt verstrekt.

De effectieve versie van de Gebruiksvoorwaarden en van de Abonnementsvoorwaarden is te vinden op de website van Storytel. De versie van de Gebruiksvoorwaarden en van de Abonnementsvoorwaarden die van kracht zijn op het moment dat u de Overeenkomst aangaat, zal van toepassing zijn op uw gebruik van de Dienst, tenzij u akkoord bent gegaan met de wijzigingen in een volgende versie.

U kunt meer informatie vinden op de website van Storytel en in ons Help Center.

---

Storytel Sweden AB (l’adresse du siège social : Tryckerigatan 4, 111 28 Stockholm, numéro de TVA : SE556696286501, l’adresse e-mail : support.be@storytel.com), et ses sociétés affiliées (ci-après « Storytel », « nous », « notre » ou « nos ») proposent un service par abonnement avec des caractéristiques et des fonctionnalités personnalisées (le « Service ») qui permet aux utilisateurs (ci-après « vous ») d’accéder à des livres audio, des livres électroniques et d’autres contenus (le « Contenu ») mis à disposition sur Internet par le biais du Service et accessibles sur un appareil compatible connecté à Internet.

Pour accéder à nos Services, vous devez posséder un compte Storytel actif. Pour créer un compte, il vous sera demandé d’accepter les présentes Conditions d’utilisation. De plus, un abonnement actif est requis pour utiliser le Service. La plupart des abonnements sont régis par des conditions supplémentaires propres à l’abonnement (« Conditions d’abonnement ») que vous acceptez lorsque vous souscrivez cet abonnement. Des informations sur les abonnements proposés sont disponibles sur votre site Internet Storytel local.

Outre les présentes Conditions d’utilisation, votre contrat avec Storytel est également régi par : (i) les informations qui vous sont fournies au moment de l’achat ; et (ii) toutes les Conditions d’abonnement que vous acceptez pour votre abonnement spécifique. Ensemble, toutes les informations qui régissent votre relation avec Storytel sont désignées le « Contrat ».

Storytel fournit le Service sous réserve des conditions générales énoncées dans le Contrat. Si vous n’acceptez pas le Contrat, vous ne pouvez pas utiliser le Service ni accéder au Contenu fourni via le Service ou le consommer.

La version en vigueur des Conditions d’utilisation et des Conditions d’abonnement est disponible sur le site Internet de Storytel. La version des Conditions d’utilisation et des Conditions d’abonnement en vigueur au moment où vous concluez le Contrat régira votre utilisation du Service, à moins que vous n’ayez accepté les modifications dans une version ultérieure.

Vous trouverez des informations complémentaires sur le site Internet de Storytel et dans notre Centre d’aide.

1. Leeftijdslimiet en geschiktheid voor account / Limite d’âge et éligibilité à un compte

1.1.
  • Om in aanmerking te komen om de Overeenkomst aan te gaan en een account aan te maken of een abonnement aan te gaan met Storytel moet u: (a) minimaal 18 jaar zijn of minimaal 13 jaar zijn en toestemming van uw ouders of voogd om deze Overeenkomst aan te gaan hebben verkregen; (b) inwoner zijn van het land waar de Dienst aan U ter beschikking wordt gesteld; (c) de juiste persoonlijke informatie verstrekken wanneer daarom wordt gevraagd; (d) een geldige betaalmethode verstrekken; (e) akkoord gaan met naleving van de Overeenkomst.
  • ---
  • Pour pouvoir conclure le Contrat et créer un compte ou souscrire un abonnement sur Storytel, vous devez : (a) avoir au moins 18 ans ou au moins 13 ans et avoir obtenu le consentement d’un parent ou d’un tuteur légal pour conclure le présent Contrat ; (b) être résident du pays dans lequel le Service est mis à votre disposition ; (c) fournir des informations personnelles exactes sur demande ; (d) fournir un moyen de paiement en cours de validité ; (e) vous engager à respecter le Contrat.

2. De Dienst / Le Service

2.1.
  • Storytel biedt een gepersonaliseerde digitale abonnementsdienst waarmee u de Inhoud kunt streamen en/of tijdelijk kunt downloaden (alleen voor offline lezen en luisteren in de app) via een compatibel apparaat met internettoegang. De Dienst is toegankelijk via de Storytel-toepassing of enige andere vooraf geïnstalleerde software van Storytel en mag alleen worden gebruikt voor uw persoonlijke niet-commerciële gebruik in overeenstemming met de Overeenkomst.
  • ---
  • Storytel fournit un service numérique personnalisé par abonnement, par lequel vous pouvez lire et/ou télécharger temporairement (pour la lecture et l’écoute hors ligne en cache dans l’application uniquement) le Contenu sur un appareil compatible connecté à Internet. Le Service est accessible via l’application Storytel ou tout autre logiciel Storytel préinstallé, et est réservé à une utilisation personnelle non commerciale conformément au Contrat.
2.2.
  • Om de Dienst te kunnen gebruiken, moet u ofwel i) een apparaat gebruiken dat compatibel is met de technische vereisten van Storytel, en/of ii) een van de platformen gebruiken voor zakenpartners van Storytel, waarop de Storytel-toepassing of andere Storytel-software is geïnstalleerd. De Dienst heeft mogelijk niet dezelfde functionaliteiten op alle apparaten en platforms. Ga voor een lijst met de technische vereisten voor het gebruik van de Dienst, een lijst met zakenpartners van Storytel en een lijst met de momenteel geaccepteerde betaalmethoden naar de website van Storytel.
  • ---
  • Pour utiliser le Service, vous devez soit utiliser i) un appareil doté des caractéristiques techniques requises par Storytel, et/ou ii) l’une des plateformes de partenaires commerciaux de Storytel, sur lesquels l’application Storytel ou tout autre logiciel Storytel sont installés. Le Service pourrait avoir des fonctionnalités différentes d’un appareil et d’une plateforme à l’autre. Pour consulter la liste des caractéristiques techniques requises pour utiliser le Service, la liste des partenaires commerciaux de Storytel et la liste des moyens de paiement acceptés actuellement, rendez-vous sur le site Internet de Storytel.
2.3.
  • Storytel werkt zijn applicatie regelmatig bij, om de veiligheid van de applicatie te waarborgen, evenals voor het bijwerken en verbeteren van de gebruikerservaring. Om deze redenen kan Storytel soms vereisen dat u een update uitvoert naar een nieuwere versie van de applicatie.
  • ---
  • Storytel met régulièrement à jour son application, afin d’en assurer la sécurité, ainsi que pour mettre à jour et améliorer l’expérience utilisateur. Par conséquent, Storytel pourrait parfois exiger que vous mettiez à jour l’application avec une version plus récente.
2.4.
  • Storytel behoudt zich het recht voor om op elk moment de technische vereisten voor het gebruik van de Dienst te wijzigen en om zakelijke partners en betaalmethoden te wijzigen, toe te voegen of te verwijderen. Dergelijke wijzigingen en aanpassingen worden op de website van Storytel geplaatst. Wanneer dergelijke wijzigingen negatieve gevolgen voor u hebben met betrekking tot een bestaand abonnement, zult u hiervan op de hoogte worden gebracht en zult u de mogelijkheid hebben om het abonnement binnen een redelijke termijn voordat de wijzigingen van kracht worden, te beëindigen, zie artikel 11.
  • ---
  • Storytel se réserve le droit de modifier à tout moment la configuration technique requise pour utiliser le Service et de modifier, ajouter ou supprimer des partenaires commerciaux et des modes de paiement. Ces modifications seront publiées sur le site Internet de Storytel. Si ces modifications ont un effet préjudiciable sur votre abonnement existant, vous en serez informé et aurez la possibilité de résilier l’abonnement dans un délai raisonnable avant que les modifications ne s’appliquent (voir clause 11).

3. Abonnementen / Abonnements

3.1.
  • Storytel biedt verschillende abonnementen, zoals van tijd tot tijd gewijzigd. Informatie over de abonnementen die momenteel door Storytel worden verstrekt, is te vinden op de website van Storytel.
  • ---
  • Storytel propose différents abonnements, qui peuvent être modifiés à tout moment. Des informations sur les abonnements actuellement proposés par Storytel sont disponibles sur le site Internet de Storytel.
3.2.
  • De aan u geleverde Dienst is afhankelijk van het type abonnement waarvoor u zich hebt aangemeld. Sommige abonnementen kunnen een extra stream bevatten (“Storytel Kids-stream”). Dit betekent dat het abonnement het gelijktijdig streamen van één reguliere stream en één “Storytel Kids”-stream mogelijk maakt. De stream “Storytel Kids” werkt alleen met een inhoudsfilter “Kindermodus” (zie paragraaf 4.2).
  • ---
  • Le Service qui vous est fourni dépendra du type d’abonnement que vous avez souscrit. Certains abonnements peuvent inclure un flux supplémentaire (« flux Storytel Enfants »). Cela signifie que l’abonnement permet la diffusion simultanée d’un flux normal et d’un flux « Storytel Enfants ». Le flux « Storytel Enfants » fonctionne uniquement avec un filtre de contenu « Mode Enfants » (voir clause 4.2).
3.3.
  • Storytel behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken bestaande abonnementsplannen te verwijderen of functies of functionaliteiten van haar abonnementen te wijzigen. Wijzigingen in het abonnementsplan kunnen gebaseerd zijn op verschillende factoren, zoals het verbeteren/beheren van de Dienst, het voldoen aan de vereisten van de rechthebbenden of wettelijke of technische vereisten. Wanneer dergelijke wijzigingen een meer dan beperkt negatief effect hebben op een bestaand abonnement, wordt u hiervan op de hoogte gebracht en hebt u de mogelijkheid om het abonnement te beëindigen binnen een redelijke termijn voordat de wijzigingen van kracht worden, zie artikel 11.
  • ---
  • Storytel se réserve le droit de supprimer librement des abonnements existants ou de modifier des caractéristiques ou fonctionnalités de ses abonnements. Les abonnements peuvent être modifiés à différentes fins, notamment l’amélioration/la gestion du Service, le respect des exigences des détenteurs de droits, des dispositions légales ou de spécifications techniques. Si ces modifications ont un effet préjudiciable substantiel sur votre abonnement existant, vous en serez informé et aurez la possibilité de résilier l’abonnement dans un délai raisonnable avant que les modifications ne s’appliquent (voir clause 11).

4. Inhoudsfilters / Filtres de contenu

4.1.
  • Alle vooraf geïnstalleerde inhoudsfilters, zoals bijv. “Kindermodus” of andere soortgelijke filterfuncties die van tijd tot tijd in de Dienst kunnen worden aangeboden, worden u aangeboden als een optionele functie. Aangezien de informatie waarop de filters zijn gebaseerd door andere partijen aan Storytel wordt verstrekt, zoals de uitgevers van de Inhoud, neemt Storytel geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of toereikendheid van deze filters en kan Storytel niet garanderen dat deze filters naar uw persoonlijke tevredenheid zullen werken.
  • ---
  • Tous les filtres de contenu préinstallés, tels que le « Mode Enfants » ou d’autres fonctions de filtre similaires qui peuvent être proposées dans le Service à tout moment, vous sont proposés en option. Étant donné que les informations sur lesquelles les filtres sont basés sont fournies à Storytel par des tiers, tels que les éditeurs du Contenu, Storytel décline toute responsabilité en ce qui concerne l’exactitude ou l’adéquation de ces filtres et ne peut garantir que la performance de ces filtres vous donnera satisfaction.
4.2.
  • Als en waar een vooraf geïnstalleerd “Kindermodus”-filter aan u wordt aangeboden, zijn de instellingen van dit filter gemaakt op basis van informatie van de uitgevers van de Inhoud dat dergelijke Inhoud geschikt is voor kinderen van twaalf (12) jaar of jonger. Dit betekent dat de Inhoud die beschikbaar wordt gesteld in de “Kindermodus” alle inhoud en genres in de Storytel-inhoudscatalogus kan omvatten die bedoeld zijn voor kinderen tot de leeftijd van 12 jaar. Storytel kan op geen enkele wijze garanderen dat het filter volledig accuraat is of alle niet relevante inhoud met volledige zekerheid heeft gefilterd in overeenstemming met wat is bedoeld.
  • ---
  • Si un filtre « Mode Enfants » préinstallé vous est proposé, les paramètres de ce filtre sont basés sur les informations des éditeurs du Contenu indiquant que ce Contenu convient aux enfants âgés de douze (12) ans ou moins. Cela signifie que le Contenu mis à disposition en « Mode Enfants » peut inclure tous les contenus et genres du catalogue de contenu Storytel destiné aux enfants jusqu’à l’âge de 12 ans. Storytel ne peut en aucun cas garantir que le filtre est parfaitement précis ou qu’il filtrera de manière totalement certaine tout le contenu non pertinent conformément à sa fonction.

5. Gratis proefperiode en andere campagnes / Essai gratuit et autres campagnes

5.1.
  • Uw Abonnement kan beginnen met een gratis proefperiode van de Dienst (“Gratis proefperiode”) of een andere campagne. De Gratis proefperiode en andere campagnes zijn bedoeld om gebruikers in staat te stellen de Dienst de eerste keer gratis of tegen een gereduceerde prijs te proberen. Als zodanig mag een Gratis proefperiode niet meer dan één keer per persoon worden gebruikt. De geschiktheid voor een Gratis proefperiode en/of campagne bepaalt Storytel naar eigen goeddunken en Storytel kan de geschiktheid beperken om misbruik van een Gratis proefperiode of campagne te voorkomen. Storytel behoudt zich het recht voor om een Gratis proefperiode of campagne in te trekken of te beëindigen als Storytel naar eigen goeddunken bepaalt dat een gebruiker niet in aanmerking komt. U mag geen Gratis proefperiode of campagneaanbiedingen combineren met andere aanbiedingen.
  • ---
  • Votre abonnement peut commencer par une période d’essai gratuit du Service (« Essai gratuit ») ou une autre campagne. L’Essai gratuit et les autres campagnes sont destinés à permettre aux utilisateurs d’essayer le Service gratuitement ou à un tarif réduit la première fois. Par conséquent, un Essai gratuit ne peut être utilisé qu’une seule fois par personne. Le droit de bénéficier d’un Essai gratuit et/ou d’une campagne est déterminé librement par Storytel, et Storytel peut limiter ce droit afin d’éviter les abus. Storytel se réserve le droit d’annuler ou de résilier un Essai gratuit ou une campagne si Storytel estime qu’un utilisateur ne peut en bénéficier. Vous ne pouvez pas combiner l’Essai gratuit ou les offres d’une campagne avec d’autres offres.
5.2.
  • Wanneer u zich aanmeldt voor een Gratis proefperiode, erkent u en gaat u ermee akkoord dat u automatisch wordt overgezet naar een betaald abonnement aan het einde van de Gratis proefperiode, tenzij u uw abonnement opzegt vóór de eerste betaling, in welk geval er geen kosten in rekening worden gebracht en uw abonnement wordt geannuleerd.
  • ---
  • Lorsque vous vous inscrivez pour un Essai gratuit, vous reconnaissez et convenez que vous passerez automatiquement à un abonnement payant à la fin de l’Essai gratuit, sauf si vous annulez votre abonnement avant le premier paiement, auquel cas vous ne serez pas facturé et votre abonnement sera annulé.

6. Prijzen en betalingen / Prix et paiements

6.1.
  • Prijzen worden weergegeven op de website van Storytel en worden duidelijk aan u meegedeeld wanneer u zich aanmeldt voor een Abonnement. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van het type abonnement. Als de prijzen variëren, zal Storytel dit communiceren op de website van Storytel in verband met de algemene informatie over prijzen. Prijzen zijn exclusief kosten voor gegevenscommunicatie of vergoedingen die uw internet- of telecommunicatiedienstverlener kan claimen op grond van uw contract met een dergelijke dienstverlener.
  • ---
  • Les prix sont affichés sur le site Internet de Storytel et vous seront clairement communiqués lorsque vous souscrirez un abonnement. Les prix peuvent varier en fonction du type d’abonnement. Si les prix varient, Storytel le communiquera sur son site Internet en lien avec les informations générales sur les prix. Les prix n’incluent pas les éventuels frais de transmission de données facturés par votre opérateur Internet ou mobile conformément à votre contrat avec cet opérateur.
6.2.
  • U kunt op elk moment overstappen op andere abonnementen. Storytel kan naar eigen goeddunken toestaan dat dergelijke wijzigingen plaatsvinden vóór het einde van de lopende abonnementsperiode.
  • ---
  • Vous pouvez à tout moment changer d’abonnement. Storytel peut décider librement d’autoriser ces changements avant la fin de la période d’abonnement en cours.
6.3.
  • Storytel kan wijzigingen aanbrengen in de prijs van de Dienst door u ten minste 30 dagen van tevoren schriftelijk op de hoogte te stellen. Een dergelijke kennisgeving geeft u altijd voldoende tijd om uw abonnement op te zeggen voordat de nieuwe prijs van kracht wordt. Door uw abonnement niet te annuleren, accepteert u de nieuwe prijs voor de Dienst. Prijswijzigingen kunnen gebaseerd zijn op verschillende factoren, zoals het verbeteren/beheren van de Dienst of het wijzigen van de vergoeding aan rechthebbenden.
  • ---
  • Storytel peut réviser les tarifs du Service en vous donnant un préavis écrit au moins 30 jours à l’avance. Ce préavis vous laissera toujours suffisamment de temps pour annuler votre abonnement avant la prise d’effet des nouveaux tarifs. En n’annulant pas votre abonnement, vous acceptez les nouveaux tarifs du Service. Les tarifs peuvent être modifiés pour différentes raisons, notamment l’amélioration/la gestion du Service ou l’évolution de la rémunération des détenteurs de droits.
6.4.
  • Abonnementen worden vooruitbetaald (of zoals anderszins overeengekomen) totdat het abonnement wordt opgezegd. Storytel verstrekt geen gedeeltelijke of volledige terugbetalingen of kredieten zodra het abonnement is gestart, tenzij anders bepaald in de Overeenkomst.
  • ---
  • Les abonnements sont payés à l’avance (ou comme convenu autrement) jusqu’à ce que l’abonnement soit annulé. Storytel n’accorde aucun remboursement ni crédit partiel ou total une fois l’abonnement commencé, sauf indication contraire dans le Contrat.
6.5.
  • Met betrekking tot creditcards, moet u er rekening mee houden dat Storytel creditcards kan weigeren of blokkeren die niet zijn uitgegeven in het land waarin de Dienst aan u wordt aangeboden. Storytel behoudt zich ook het recht voor om op elk moment en naar eigen goeddunken bepaalde soorten creditcards te weigeren.
  • ---
  • En ce qui concerne les cartes de crédit, notez que Storytel peut refuser ou bloquer les cartes de crédit qui ne sont pas émises dans le pays dans lequel le Service vous est proposé. Storytel se réserve également le droit, à tout moment et à son entière discrétion, de refuser certains types de cartes de crédit.

7. Cadeaubonnen / Cartes-cadeaux

7.1.
  • Storytel kan verschillende soorten cadeaubonnen aanbieden. Sommige cadeaubonnen kunnen productspecifiek zijn, wat betekent dat een dergelijke cadeaubon is gekoppeld aan een specifiek abonnement. Een dergelijke cadeaubon kan alleen samen met een dergelijk specifiek abonnement worden gebruikt. Wanneer u een cadeaubon activeert terwijl u een betaald abonnement hebt, wordt het betaalde abonnement gepauzeerd voor de duur van de cadeaubonperiode.
  • ---
  • Storytel peut proposer différents types de cartes-cadeaux. Certaines cartes-cadeaux peuvent être propres à un produit, ce qui signifie qu’elles sont liées à un abonnement spécifique. Ce type de carte-cadeau peut uniquement être utilisée avec l’abonnement associé. Lorsque vous activez une carte-cadeau alors que vous avez un abonnement payant, l’abonnement payant sera suspendu pendant la période d’abonnement de la carte-cadeau.

8. Intellectueeleigendomsrechten / Droits de propriété intellectuelle

8.1.
  • De Dienst en de Inhoud is ons auteursrechtelijk beschermde eigendom en/of dat van onze licentiegevers. Alle handelsmerken, dienstmerken, handelsnamen, handelsimago, domeinnamen, octrooien, uitvindingen, handelsgeheimen, auteursrechten en aanverwante rechten, databaserechten en alle andere intellectuele of industriële eigendomsrechten (inclusief knowhow), in de Dienst of de Inhoud zijn eigendom van ons of onze licentiegevers, of van enige aan ons of aan onze licentiegevers gelieerde bedrijven. Geen enkel element van de Dienst of de Inhoud mag worden gebruikt of geëxploiteerd op een andere manier dan als onderdeel van de Dienst die aan u wordt aangeboden en voor zover uitdrukkelijk toegestaan onder de Overeenkomst. We dragen geen rechten (inclusief intellectuele eigendomsrechten) of titel van de Dienst of een deel daarvan over aan u, noch dragen we dergelijke rechten of eigendomsrechten over aan de Inhoud of een deel daarvan. Bovendien mag niets worden opgevat als het verlenen, impliciet of anderszins, van een licentie of gebruiksrecht van een handelsmerk dat op of binnen de Dienst of de Inhoud aan u wordt weergegeven.
  • ---
  • Le Service et le Contenu sont notre propriété et/ou celle de nos concédants, laquelle est protégée par le droit d’auteur. L’ensemble des marques commerciales, marques de service, appellations commerciales, signes commerciaux distinctifs, noms de domaine, brevets, inventions, secrets d’affaires, droits d’auteur et droits voisins, droits sur les bases de données et tous les autres droits de propriété intellectuelle ou industrielle (y compris le savoir-faire), sur le Service ou le Contenu sont notre propriété ou celle de nos concédants, ou de toute société affiliée à nous ou à nos concédants. Aucun élément du Service ou du Contenu ne peut être utilisé ou exploité autrement que dans le cadre du Service qui vous est proposé et dans la mesure où le Contrat l’autorise expressément. Nous ne vous transférons aucun droit (y compris les droits de propriété intellectuelle) ou titre sur le Service ou toute partie de celui-ci, et nous ne transférons aucun droit ni titre sur le Contenu ou toute partie de celui-ci. En outre, aucune stipulation des présentes ne saurait être interprétée comme le fait que Storytel vous accorde, implicitement ou non, une licence ou un droit d’utiliser toute marque commerciale affichée sur ou dans le Service ou le Contenu.

9. Licentie voor Inhoud en software / Licence relative au contenu et au logiciel

9.1.
  • De Inhoud van de Dienst ontwikkelt zich voortdurend en wordt regelmatig bijgewerkt om bijv. de Dienst te verbeteren of te voldoen aan wettelijke vereisten, intellectuele eigendomsrechten, verzoeken van rechthebbenden of ons interne inhoudsbeleid. Dit betekent dat de Inhoud die via de Dienst aan u wordt aangeboden van tijd tot tijd kan variëren en kan variëren tussen de verschillende landen en regio’s waar de Dienst beschikbaar is, en dat de Inhoud zonder kennisgeving kan worden gewijzigd, verwijderd of bijgewerkt. De Inhoud kan ook variëren afhankelijk van uw huidige locatie bij het openen van de Dienst. Ga voor informatie over de Inhoud die momenteel beschikbaar is in uw land naar de Storytel-app.
  • ---
  • Le Contenu du Service évolue constamment et est régulièrement mis à jour, notamment pour améliorer le Service ou respecter des exigences légales, des droits de propriété intellectuelle, des demandes de détenteurs de droits ou nos politiques internes en matière de contenu. Cela signifie que le Contenu qui vous est proposé via le Service peut varier à tout moment et entre les différents pays et régions où le Service est disponible, et que le Contenu peut être modifié, supprimé ou mis à jour sans préavis. Le Contenu peut également varier en fonction du pays où vous vous trouvez lorsque vous accédez au Service. Pour plus d’informations sur le Contenu actuellement disponible dans votre pays, rendez-vous sur l’application Storytel.
9.2.
  • De Dienst is geconfigureerd om het gebruik van de Dienstsoftware en de Inhoud, eigendom van ons of door ons in licentie gegeven, mogelijk te maken. Onderhevig aan de voorwaarden van de Overeenkomst en uw betaling van enige toepasselijke vergoeding, verleent Storytel u hierbij een beperkte, herroepbare, niet-exclusieve, niet-sublicentieerbare, niet-overdraagbare licentie voor toegang tot en gebruik van de Dienstsoftware en de Inhoud (alleen binnen de Dienst) voor uw niet-commercieel persoonlijk gebruik via een compatibel apparaat met internettoegang.
  • ---
  • Le Service est configuré pour permettre l’utilisation du logiciel du Service et du Contenu, qui nous appartiennent ou qui nous ont été concédés sous licence. Sous réserve des conditions du Contrat et de votre paiement de tous frais applicables, Storytel vous accorde par les présentes une licence limitée, révocable, non exclusive, ne pouvant faire l’objet de l’octroi d’une sous-licence et incessible, vous permettant d’accéder au logiciel du Service et au Contenu (dans le cadre du Service uniquement) pour votre usage personnel et non commercial sur un appareil compatible connecté à Internet.
9.3.
  • Onverminderd de dwingende rechten die u op grond van het toepasselijke recht kunt hebben, erkent u, garandeert u en stemt u ermee in dat u ervoor zult zorgen dat u, en/of iedereen aan wie u toegang tot de Dienst toestaat via uw account, het materiaal, de Inhouden/of een deel of het geheel van de Dienst (inclusief, zonder beperking, de weergave en distributie van de Inhoud, de Dienst en/of ander materiaal via een website van derden of anderszins) niet zult/zullen kopiëren, reproduceren, dupliceren, wijzigen, aanpassen, afgeleide werken creëren, weergeven, publiceren, distribueren, verspreiden, uitzenden, verkopen, verhuren, leasen, uitlenen, in sublicentie geven of verspreiden of anderszins exploiteren voor enig doel (commercieel of anderszins).
  • ---
  • Sans préjudice des droits obligatoires que vous pourriez avoir en vertu du droit applicable, vous vous engagez à faire en sorte que ni vous ni aucune personne à qui vous autorisez l’accès au Service via votre compte, ne copierez, reproduirez, dupliquerez, modifierez, adapterez, créerez des œuvres dérivées de, afficherez, publierez, distribuerez, diffuserez, transmettrez, vendrez, louerez, prêterez, concéderez sous licence, ferez circuler ou exploiterez autrement à quelque fin que ce soit (commerciale ou autre) tout matériel, Contenu et/ou tout ou partie du Service (y compris, notamment, la publication et la distribution du Contenu, le Service et/ou tout autre matériel via un site Internet tiers ou autrement).
9.4.
  • U erkent ook, garandeert en stemt ermee in, dat u en/of iemand aan wie u toegang tot de Dienst toestaat via uw account, zich te allen tijde zal/zullen houden aan de Overeenkomst en in het bijzonder: (1) enig beschermingssysteem voor de Inhoud of beheertechnologie voor digitale rechten die in de Dienst wordt gebruikt, niet zal/zullen herdistribueren, omzeilen of onklaar maken; (2) een Dienst, behalve voor zover een dergelijke beperking verboden is krachtens het toepasselijke recht, niet zal/zullen decompileren, reverse engineeren, ontmantelen of anderszins verminderen tot een voor mensen leesbare vorm; (3) geen identificaties, auteursrechten of andere eigendomsverklaringen zal/zullen verwijderen; en (4) geen toegang zal/zullen nemen tot of gebruikmaken van de Dienst op een onrechtmatige of onbevoegde manier of op een wijze die een verband suggereert met onze producten, diensten of merken.
  • ---
  • Vous vous engagez également à faire en sorte que vous, et/ou toute personne à qui vous autorisez l’accès au Service via votre compte respecterez à tout moment le Contrat et vous vous interdisez en particulier de : (1) redistribuer, contourner ou désactiver tout système de protection de contenu ou toute technologie de gestion des droits numériques utilisée dans le Service ; (2) sauf dans la mesure où cette restriction est interdite par le droit applicable, décompiler, rétro-concevoir, désassembler ou autrement transformer tout Service sous une forme lisible par l’homme ; (3) retirer toute identification, tout avis de droit d’auteur ou autres avis de propriété ; ou (4) accéder au Service ou l’utiliser d’une manière illégale ou non autorisée ou d’une manière qui suggère une association avec nos produits, services ou marques.
9.5.
  • Het gebruik van de Diensten en/of Inhoud in strijd met dit artikel 9 zal te allen tijde worden beschouwd als een wezenlijke schending van deze Overeenkomst en kan aanleiding geven tot claims inzake inbreuk op het auteursrecht.
  • ---
  • L’utilisation des Services et/ou du Contenu en violation de la présente clause 9 sera toujours considérée comme une violation substantielle du présent Contrat et pourrait donner lieu à des actions en contrefaçon.

10. Inhoud en links van derden / Contenu et liens tiers

10.1.
  • Storytel is niet verantwoordelijk voor en garandeert niet de kwaliteit of veiligheid van hyperlinks en/of andere elementen die worden gegenereerd door derden en die toegankelijk zijn via de Dienst, onze website en/of forums die door Storytel worden aangeboden, zowel binnen als buiten de Dienst.
  • ---
  • Storytel n’est pas responsable de, ni ne garantit, la qualité ou la sécurité des liens hypertextes et/ou autres éléments générés par des tiers accessibles à partir du Service, de notre site Internet et/ou de tout forum fourni par Storytel, à l’intérieur et à l’extérieur du Service.
10.2.
  • De Dienst kan integreren met, worden geïntegreerd in, of worden geleverd in verband met, diensten en inhoud van derden. Storytel heeft geen controle over die diensten van derden noch over hun inhoud, en dergelijke diensten kunnen onderworpen zijn aan afzonderlijke voorwaarden en/of beleidslijnen. U dient alle overeenkomsten, gebruiksvoorwaarden en/of privacybeleidslijnen die aan u worden gepresenteerd en die van toepassing zijn op dergelijke diensten en/of inhoud van derden, zorgvuldig te lezen.
  • ---
  • Le Service peut intégrer des services et du contenu tiers, être intégré dans des services et du contenu tiers, ou être fourni en lien avec des services et du contenu tiers. Storytel ne contrôle pas ces services tiers ni leur contenu, et ces services peuvent être soumis à des conditions et/ou politiques distinctes. Vous devez lire attentivement l’ensemble des accords, conditions d’utilisation et/ou politiques de confidentialité qui vous sont présentés et qui s’appliquent à ces services et/ou contenus tiers.

11. Duur en beëindiging / Durée et résiliation

11.1.
  • Het onderstaande artikel 11 is van toepassing tenzij anders aangegeven bij het aanmelden voor de Dienst of in abonnementsvoorwaarden.
  • ---
  • La clause 11 ci-dessous s’appliquera, sauf indication contraire lors de l’inscription au Service ou dans les Conditions d’abonnement.
11.2.
  • Storytel kan, naar eigen goeddunken, klanten soms aanbieden om hun lopende abonnement te pauzeren.
  • ---
  • Storytel pourrait décider librement de proposer à ses clients de suspendre leur abonnement en cours.
11.3.
  • Als u uw abonnement beëindigt, vervalt het aan het einde van uw lopende abonnementsperiode. Als u gebruik hebt gemaakt van een Gratis proefperiode-aanbieding die nog niet is verlopen, wordt het abonnement onmiddellijk beëindigd.
  • ---
  • Si vous résiliez votre abonnement, il expirera à la fin de la période d’abonnement en cours. Si vous avez profité d’une offre d’Essai gratuit, qui n’a pas encore expiré, l’abonnement prendra fin immédiatement.
11.4.
  • Zonder voorafgaande tussenkomst van een rechtbank of arbitrageorgaan kan Storytel de Overeenkomst op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving met onmiddellijke ingang beëindigen als u de Overeenkomst of toepasselijke wetten, regels of voorschriften niet naleeft, of als u de Dienst anderszins op frauduleuze wijze gebruikt of op een manier die schade kan toebrengen aan Storytel, haar gelieerde ondernemingen of een derde partij.
  • ---
  • Sans intervention préalable d’un tribunal judiciaire ou arbitral, Storytel peut résilier le Contrat avec effet immédiat à tout moment et sans préavis si vous ne le respectez pas ou si vous ne respectez pas toute loi, règle ou tout règlement applicable, ou si vous utilisez autrement le Service de manière frauduleuse ou d’une manière susceptible de porter préjudice à Storytel, ses sociétés affiliées ou des tiers.
11.5.
  • Beëindiging heeft geen invloed op de rechten of verplichtingen van de partijen op grond van artikel 8 (“Intellectueeleigendomsrechten”), artikel 13.7 (Door gebruiker gegenereerde Inhoud) of andere voorwaarden van de Overeenkomst die door hun aard van kracht blijven, zelfs na beëindiging van de Overeenkomst. Bij het verstrijken of beëindigen van de Overeenkomst, om welke reden dan ook, zijn alle licenties automatisch en zonder verdere handelingen niet langer van toepassing en zullen ze terugkeren naar Storytel.
  • ---
  • La résiliation n’a aucune incidence sur les droits ou obligations des parties en vertu de la clause 8 (« Droits de propriété intellectuelle »), de la clause 13.7 (Contenu généré par l’utilisateur) ou d’autres conditions du Contrat qui, de par leur nature, demeureront en vigueur même après la résiliation du Contrat. À l’expiration ou à la résiliation du Contrat, pour quelque raison que ce soit, toutes les licences cessent automatiquement de s’appliquer, sans qu’aucune action spécifique ne soit nécessaire, et reviennent à Storytel.

12. De rechten en verantwoordelijkheden van Storytel / Droits et responsabilités de Storytel

12.1.
  • Storytel kan nu en dan contact met u opnemen. Alle communicatie tussen Storytel en u zal in overeenstemming gebeuren met het privacybeleid van Storytel.
  • ---
  • Storytel peut parfois vous contacter. Toute communication entre Storytel et vous sera conforme à la politique de confidentialité de Storytel.
12.2.
  • We streven ernaar om de Dienst 24 uur per dag, zeven (7) dagen per week beschikbaar te stellen. Storytel geeft echter geen garantie dat de Dienst altijd vrij zal zijn van fouten of onderbrekingen. Als er fouten of onderbrekingen zijn die van invloed zijn op de Dienst, zal Storytel de mogelijkheid krijgen om deze te corrigeren zonder de Overeenkomst te schenden. Storytel heeft ook het recht om, in redelijkheid, de Dienst te sluiten, bijvoorbeeld indien nodig om upgrades en onderhoud uit te voeren.
  • ---
  • Notre objectif est de rendrele Service disponible 24 heures sur 24, sept (7) jours sur sept. Cependant, Storytel ne garantit pas que le Service sera toujours exempt d’erreurs ou disponible sans interruptions. En cas de défauts ou d’interruptions affectant le Service, Storytel aura la possibilité d’y remédier sans être réputée violer le Contrat. Storytel a également le droit, pour un motif légitime, de fermer le Service, par exemple, si cela est nécessaire pour effectuer des mises à niveau et des opérations de maintenance.
12.3.
  • Storytel heeft het recht om haar rechten en verplichtingen uit hoofde van de Overeenkomst geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden, met uw voorafgaande toestemming, wanneer dit kan dienen om de garanties voor de consument te verminderen. Storytel heeft ook het recht om onderaannemers in te schakelen om haar verplichtingen uit hoofde van de Overeenkomst na te komen. Dergelijke wijzigingen die van invloed kunnen zijn op de verwerking van uw persoonsgegevens zullen worden behandeld in overeenstemming met het privacybeleid van Storytel.
  • ---
  • Storytel est en droit de transférer, entièrement ou partiellement, ses droits et obligations en vertu du Contrat à des tiers, sous réserve de votre accord préalable si cela peut servir à réduire les garanties pour le consommateur. Storytel a également le droit de faire appel à des sous-traitants pour exécuter les obligations qui lui incombent en vertu du Contrat. Toute modification susceptible d’affecter le traitement de vos données à caractère personnel sera traitée conformément à la Politique de confidentialité de Storytel.
12.4.
  • Storytel kan naar eigen goeddunken wijzigingen aanbrengen in de Overeenkomst. Wanneer Storytel materiële wijzigingen aanbrengt in de Overeenkomst die een negatieve invloed hebben op de Dienst of uw Abonnement, wordt dit aan u meegedeeld, bijvoorbeeld door u een e-mail, sms-bericht of een kennisgeving via de Dienst te sturen. Dergelijke communicatie wordt ten minste dertig (30) dagen voordat de wijzigingen van kracht worden door Storytel verzonden, zodat u het Abonnement voorafgaand aan de wijzigingen kunt annuleren als u dat wilt. Uw voortgezet gebruik van de Dienst houdt in dat u de wijzigingen accepteert. Het is daarom belangrijk dat u elke kennisgeving of bericht van ons zorgvuldig leest. Als u uw Abonnement wilt beëindigen vanwege dergelijke updates of wijzigingen in de Overeenkomst, kunt u dit doen door de instructies te volgen die zijn uiteengezet in artikel 12.4.
  • ---
  • Storytel peut décider librement de modifier le Contrat. Si Storytel apporte des modifications importantes au Contrat qui ont un effet négatif sur le Service ou votre Abonnement, cela vous sera communiqué, par exemple par e-mail, par SMS ou au moyen d’une notification dans le Service. Storytel enverra une telle communication au moins trente (30) jours avant l’entrée en vigueur des modifications, ce qui vous permettra d’annuler l’abonnement avant que les modifications ne prennent effet si vous le souhaitez. En continuant d’utiliser le Service, vous acceptez les modifications. Il est donc important que vous lisiez attentivement toute notification ou tout message de notre part. Si vous souhaitez résilier votre abonnement en raison de ces mises à jour ou modifications du Contrat, vous pouvez le faire en suivant les instructions figurant à la clause 12.4.

13. Uw rechten en verantwoordelijkheden / Vos droits et responsabilités

13.1.
  • U mag de Dienst alleen gebruiken voor uw persoonlijk niet-commercieel gebruik in overeenstemming met de voorwaarden van de Overeenkomst en zoals uitdrukkelijk toegestaan onder artikel 9. U mag bijvoorbeeld geen audioboeken afspelen voor een publiek of op een openbare plaats en u mag op geen enkele manier de Dienst en/of de Inhoud beschikbaar en/of toegankelijk maken voor iemand anders, noch fysiek noch digitaal.
  • ---
  • Vous pouvez utiliser le Service uniquement à des fins personnelles et non commerciales conformément aux conditions du Contrat et comme l’autorise expressément la clause 9. Par exemple, vous ne pouvez pas lire de livres audio devant un public ou dans un lieu public et vous ne pouvez pas, de quelque manière que ce soit, rendre le Service et/ou le Contenu disponible et/ou accessible à quiconque, que ce soit physiquement ou numériquement.
13.2.
  • U bent verantwoordelijk voor het behouden van de volledige controle over uw account en voor het voorkomen van onnodige toegang tot de Dienst. U verbindt zich er ook toe om alle vereisten inzake wachtwoordbeveiliging te volgen en uw wachtwoord of andere gepersonaliseerde gegevens die aan uw account zijn gekoppeld niet aan iemand te onthullen zolang u zich abonneert op de Dienst. Als een andere persoon toegang krijgt tot de Dienst volgens deze Gebruiksvoorwaarden, dient u ervoor te zorgen dat degenen die toegang hebben tot/gebruik maken van de Diensten de voorwaarden van deze Overeenkomst in alle opzichten naleven en bent u aansprakelijk voor elke schending van de voorwaarden van deze Overeenkomst door een dergelijke persoon.
  • ---
  • Vous devez garder le contrôle exclusif de votre compte et empêcher tout accès non autorisé au Service. En outre, vous vous engagez à respecter toute exigence concernant la sécurité des mots de passe et à ne pas révéler votre mot de passe ou toute autre information personnalisée associée à votre compte à quiconque tant que vous êtes abonné au Service. Si une autre personne est autorisée à accéder au Service conformément aux présentes Conditions d’utilisation, vous veillerez à ce que cette personne qui accède aux Services ou les utilise respecte les conditions du présent Contrat à tous égards et vous serez responsable de toute violation des conditions du présent Contrat commise par cette personne.
13.3.
  • Als u gedurende een periode van dertig (30) dagen of langer offline bent van de Dienst, kan Storytel uw toegang tot de Dienst blokkeren totdat u weer online gaat. Dit is om ervoor te zorgen dat u nog steeds een actief abonnement op de Dienst hebt en om updates van de Inhoud te beheren.
  • ---
  • Si vous êtes déconnecté du Service depuis trente (30) jours ou plus, Storytel peut bloquer votre accès au Service jusqu’à ce que vous vous reconnectiez. Cela permet de garantir que vous disposez toujours d’un abonnement actif au Service et de gérer les mises à jour du Contenu.
13.4.
  • Het is uw verantwoordelijkheid om Storytel op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen in de gegevens die u bij aanmelding en/of bij aankoop hebt verstrekt, met name van het e-mailadres of telefoonnummer waarmee u uw account hebt aangemaakt.
  • ---
  • Il vous appartient d’informer Storytel de toute modification apportée aux données que vous avez fournies à l’inscription et/ou à l’achat, en particulier l’adresse e-mail ou le numéro de téléphone avec lequel vous avez créé votre compte.
13.5.
  • U bent verantwoordelijk voor alle door gebruikersgegenereerde inhoud (bijv. beoordelingen en profielfoto) die u aanmaakt en deelt in de Dienst of op platforms die verband houden met de Dienst (bijv. sociale mediakanalen) (“Door gebruiker gegenereerde inhoud”). U bent er ook verantwoordelijk voor dat u over alle rechten daartoe (inclusief alle intellectueeleigendomsrechten) beschikt en dat dergelijke Door gebruiker gegenereerde inhoud in overeenstemming is met de voorwaarden van deze Overeenkomst en het beleid van de Storytel-gemeenschap. U mag geen Door gebruiker gegenereerde inhoud delen die als illegaal, beledigend, aanmatigend, intimiderend, obsceen, lasterlijk, discriminerend, een inbreuk op de privacy of inbreuk op rechten van derden wordt beschouwd of kan worden beschouwd. U erkent en aanvaardt dat Storytel het recht heeft om de toegang tot Door gebruiker gegenereerde inhoud op elk moment en naar goeddunken Storytel te controleren, te beoordelen, te verwijderen of uit te schakelen. Wij vragen u onze service- en communicatiekanalen zo respectvol en relevant mogelijk te houden.
  • ---
  • Vous êtes responsable de tout le contenu généré par l’utilisateur (p. ex., les avis et la photo de profil) que vous créez et partagez dans le Service ou sur toute plateforme liée au Service (p. ex., les réseaux sociaux) (« Contenu généré par l’utilisateur »). Il vous incombe également de vous assurer que vous détenez tous les droits (y compris tous les droits de propriété intellectuelle) y afférents et que ledit Contenu généré par l’utilisateur sera conforme aux conditions du présent Contrat et à la Politique de la communauté Storytel. Il vous est interdit de partager du Contenu généré par l’utilisateur qui est, ou risque d’être, considéré comme illégal, insultant, offensant, harcelant, obscène, diffamatoire, discriminatoire, une violation de la vie privée ou une violation de droits de tiers. Vous reconnaissez et convenez que Storytel est en droit de surveiller, examiner, supprimer ou désactiver l’accès à tout Contenu généré par l’utilisateur à tout moment et à son entière discrétion. Nous vous prions de contribuer à faire en sorte que notre service et nos canaux de communication restent aussi respectueux et pertinents que possible.
13.6.
  • Voor zover wettelijk toegestaan verleent u Storytel hierbij een levenslang (voor de gehele duur van de bescherming van de respectieve rechten), wereldwijd, royaltyvrij, niet-exclusief, niet-herroepbaar, overdraagbaar en sublicentieerbaar onbeperkt gebruiksrecht, inclusief maar niet beperkt tot het hosten, reproduceren, wijzigen, distribueren, weergeven en anderszins openbaar maken van al uw Door de gebruiker gegenereerde Inhoud in bestaande of toekomstige media voor commerciële doeleinden of anderszins, inclusief maar niet beperkt tot marketing van Storytel, de Dienst, de Inhoud en/of haar licentiegevers en/of zakenpartners.
  • ---
  • Sous réserve du droit applicable, vous accordez par la présente à Storytel une licence d’utilisation illimitée, perpétuelle (pour toute la durée de la protection des droits respectifs), mondiale, libre de droits, non exclusive, irrévocable, cessible et pouvant faire l’objet de l’octroi de sous-licence, y compris, notamment, pour héberger, reproduire, modifier, distribuer, afficher et rendre public de toute autre manière tout ou partie de votre Contenu généré par l’utilisateur sur tout support existant ou futur à des fins commerciales ou autres, y compris, notamment, aux fins marketing de Storytel ou aux fins du Service, du Contenu et/ou de ses concédants et/ou partenaires commerciaux.
13.7.
  • U hebt geen recht om uw rechten en verplichtingen uit hoofde van de Overeenkomst over te dragen, tenzij u de schriftelijke toestemming van Storytel hebt om dit te doen.
  • ---
  • Il vous est interdit de transférer vos droits et obligations en vertu du Contrat, à moins d’avoir obtenu l’accord écrit de Storytel pour le faire.
13.8.
  • U mag de Dienst niet gebruiken op een manier die ervoor zorgt, of er waarschijnlijk voor zal zorgen, dat de Dienst wordt onderbroken, beschadigd of aangetast op welke manier dan ook, noch zult u de Dienst of uw apparaat gebruiken voor onwettige of frauduleuze doeleinden.
  • ---
  • Il vous est interdit d’utiliser le Service d’une manière qui conduit, ou est susceptible de conduire à l’interruption, la dégradation ou l’altération du Service de quelque manière que ce soit, ou d’utiliser le Service ou votre appareil à des fins illégales ou frauduleuses.
13.9.
  • U erkent dat de Dienst Inhoud bevat die niet geschikt of geschikt is voor minderjarigen. U gaat er daarom mee akkoord, ongeacht of u al dan niet hebt gekozen voor het gebruik van een inhoudsfilter (zoals het Kids-modusfilter), om minderjarigen geen toegang te geven tot de Dienst, tenzij zij onder uw toezicht staan.
  • ---
  • Vous reconnaissez que le Service comporte du Contenu qui n’est pas approprié ou adapté pour les mineurs. Par conséquent, que vous ayez choisi ou non d’utiliser un filtre de contenu (tel que le filtre Mode Enfants), vous vous engagez à ne pas laisser des mineurs accéder au Service à moins qu’ils ne soient sous votre supervision.

14. Sancties en exportcontrole / Sanctions et contrôle des exportations

14.1.
  • U mag de Dienst niet gebruiken, openen of anderszins exporteren of wederuitvoeren, behalve zoals toegestaan door de Amerikaanse wetgeving en de wetten van het rechtsgebied waarin de Dienst werd verkregen. In het bijzonder, maar zonder beperking, mag de Dienst niet worden geëxporteerd, wederuitgevoerd of anderszins beschikbaar worden gesteld (a) naar een land of regio onder embargo van de Amerikaanse overheid, of (b) aan iemand op de lijst met speciaal aangewezen staatsburgers van het Amerikaanse ministerie van Financiën of de lijst met geweigerde personen of entiteiten van het Amerikaanse ministerie van Handel, geconsolideerde sanctielijst van de EU met aangewezen personen. Door gebruik te maken van de Dienst verklaart en garandeert u dat u zich niet in een dergelijk land of op een dergelijke lijst bevindt.
  • ---
  • Vous n’êtes pas autorisé à utiliser le Service, y accéder, l’exporter ou le réexporter, sauf dans la mesure autorisée par la loi des États-Unis et les lois des pays dans lesquels le Service a été obtenu. En particulier, mais sans limitation, il est interdit d’exporter, de réexporter ou de mettre autrement à disposition le Service (a) dans un pays ou une région sous embargo américain, ou (b) à quiconque figurant sur la Liste des ressortissants spécialement désignés (Specially Designated Nationals List) du département du Trésor des États-Unis, sur la Liste des personnes refusées (Denied Persons List) ou la Liste des entités sanctionnées (Entity List) du département du Commerce des États-Unis, ou sur la liste consolidée des personnes, groupes et entités faisant l’objet de sanctions financières de l’UE. En utilisant le Service, vous attestez et garantissez que vous n’êtes pas basé dans l’un des pays susmentionnés ni ne figurez sur ces listes.

15. Levering van Dienst / Fourniture du Service

15.1.
  • De Dienst wordt aan u beschikbaar gesteld onder de Overeenkomst door Storytel Sweden AB, opgericht in Zweden met ondernemingsnummer 556696-2865 en met adres Postbus 24167, 104 51 Stockholm.
  • ---
  • Le Service est mis à votre disposition en vertu du Contrat par Storytel Sweden AB, société constituée en Suède sous le numéro 556696-2865 et sise Box 24167, 104 51 Stockholm.
15.2.
  • Als u uw abonnement koopt via de website van Storytel, wordt de Dienst aan u verkocht door Storytel NL B.V. (KvK-nummer 58216111 en BTW-nummer: NL824058719B01).
  • ---
  • Si vous achetez votre abonnement via le site Internet de Storytel, le Service vous est vendu par Storytel NL B.V. (numéro de la Chambre de commerce : 58216111, numéro de TVA : NL824058719B01).
15.3.
  • Als u uw abonnement koopt via een derde partij, zoals een telefoondienst, wordt de Dienst aan u verkocht door die derde partij, tenzij anders aangegeven door de derde partij.
  • ---
  • Si vous achetez votre abonnement par l'intermédiaire d'un tiers, tel qu’un opérateur téléphonique, le Service vous est vendu par ce tiers, sauf indication contraire du tiers.

16. Contactgegevens / Coordonnées

16.1.
  • U kunt contact met ons opnemen via de onderstaande kanalen:
  • Storytel Help Center
  • E-mailadres: support.be@storytel.com
  • Adres: Herengracht 168 1016BP Amsterdam
  • ---
  • Vous pouvez nous contacter via les canaux ci-dessous :
  • Centre d’aide Storytel
  • Adresse électronique : support.be@storytel.com
  • Adresse : Herengracht 168 1016BP Amsterdam

17. Toepasselijk recht en geschillenbeslechting / Droit applicable et règlement des litiges

17.1.
  • De Overeenkomst wordt beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Zweden, met uitzondering van de beginselen van internationaal privaatrecht. De Overeenkomst beperkt echter geen consumentenbeschermingsrechten waarop u mogelijk recht hebt op grond van de verplichte wetten van uw land van verblijf indien in strijd met het bovenstaande.
  • ---
  • Le Contrat est régi par le droit suédois et doit être interprété conformément au droit suédois, à l’exclusion de ses principes de conflit de lois. Cependant, le Contrat ne limitera pas les droits de protection des consommateurs auxquels vous pourriez prétendre en vertu des lois impératives de votre pays de résidence en cas de conflit avec ce qui précède.
17.2.
  • Als u ontevreden bent over de Dienst, de inhoud die erop beschikbaar is, of over de Overeenkomst, is beëindiging van de Dienst uw enige en exclusieve rechtsmiddel. Voor zover toegestaan onder toepasselijk recht is Storytel niet aansprakelijk voor enige indirecte schade en u gaat ermee akkoord dat elke aansprakelijkheid namens Storytel in alle gevallen beperkt is tot het bedrag dat u aan Storytel hebt betaald gedurende de twaalf maanden voorafgaand aan uw claim. Storytel is niet aansprakelijk voor enige verstoring van uw internettoegang.
  • ---
  • Si vous n’êtes pas satisfait du Service, du contenu disponible sur celui-ci ou du Contrat, votre seul et unique recours est d’arrêter d’utiliser le Service. Dans toute la mesure autorisée par le droit applicable, Storytel décline toute responsabilité pour les dommages indirects, et vous convenez que toute responsabilité de Storytel sera dans tous les cas limitée au montant que vous avez payé à Storytel au cours des douze mois précédant votre réclamation. Storytel ne saurait être tenue responsable de toute perturbation de votre accès à Internet.
17.3.
  • In geval van een geschil tussen u en Storytel dat niet tussen de partijen kan worden opgelost, kan het geschil worden doorverwezen naar de Belgische consumentenombudsdienst, North Gate II, Koning Albert II-laan 8, bus 1, 1000 Brussel, Consumentenombudsdienst | (consumentenombudsdienst.be). Anders en onverminderd uw dwingende rechten krachtens de toepasselijke wetgeving om claims voor te leggen aan een andere bevoegde rechtbank, bijvoorbeeld in het rechtsgebied waar u woont, zal het geschil worden beslecht door de algemene rechtbank in Zweden.
  • ---
  • En cas de litige entre vous et Storytel qui ne peut être résolu à l’amiable, le litige peut être soumis au service belge de médiation des litiges de consommation : Service de médiation pour le consommateur, North Gate II, Boulevard du Roi Albert II 8 bte 1, 1000 Bruxelles, (consumerombudsman.be). Sinon, sans préjudice de vos droits obligatoires en vertu des lois applicables de soumettre toute réclamation à un autre tribunal compétent, par exemple celui de votre lieu de résidence, le litige sera réglé par un tribunal d’instance en Suède.
17.4.
  • De Europese Commissie heeft een website voor online geschillenbeslechting opgezet, die consumenten en ondernemers moet helpen hun geschillen buiten de rechtbank op te lossen. Deze is beschikbaar op http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
  • ---
  • En outre, la Commission européenne fournit un site Internet pour le règlement en ligne des litiges, à l’adresse http://ec.europa.eu/consumers/odr/, destiné à aider les consommateurs et les professionnels à résoudre leurs litiges en dehors des tribunaux.

Laatst beoordeeld: 27 september 2022 / Dernière révision : 27 septembre 2022

Storytel NL B.V.

PRIVACYBELEID VAN STORYTEL / POLITIQUE DE CONFIDENTIALITÉ DE STORYTEL

1. ALGEMEEN / GENERALITES

1.1.
  • Welkom bij Storytel! Storytel is een op internet gebaseerde digitale abonnementsservice waarmee u (hierna "U" of de "Gebruiker" en “Uw”) toegang hebt tot luisterboeken en e-boeken op Uw mobiele telefoon of op Uw tablet of op een ander apparaat (de "Service") conform de Gebruikersvoorwaarden (de "Voorwaarden"). De Service wordt verleend door Storytel NL B.V., met KvK-nummer 58216111, (hierna "Storytel", "wij", of "ons").
  • ---
  • Bienvenue chez Storytel ! Storytel est un service d'abonnement numérique basé sur Internet qui vous permet (ci-après « Vous » ou l' « Utilisateur » et « Votre ») d'accéder à des livres audio et des livres électroniques sur votre téléphone portable ou sur votre tablette ou sur un autre appareil (le « Service ») conformément aux Conditions d'utilisation (les « Conditions »). Le Service est fourni par Storytel NL B.V., inscrite au registre de la Chambre de commerce sous le numéro 58216111, (ci-après « Storytel », « nous » ou « notre »).
1.2.
  • In dit Privacybeleid leggen wij uit welke werkwijze Storytel hanteert bij het verwerken van persoonsgegevens. Dit Privacybeleid is van toepassing op de Service die wij aan U verlenen, maar ook op Uw bezoek aan onze website en het downloaden en gebruiken van onze applicatie. Het doel van dit Privacybeleid is U te informeren over de verwerking van Uw persoonsgegevens door ons en U ervan te verzekeren dat er zorgvuldig wordt omgegaan met Uw persoonsgegevens, geheel in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (hierna: "Privacy Wetgeving").
  • ---
  • Dans la présente Politique de confidentialité, nous expliquons comment Storytel gère le traitement des données à caractère personnel. La présente Politique de confidentialité s'applique au Service que nous Vous fournissons, ainsi qu'à Votre visite sur notre Site web et au téléchargement et à l'utilisation de notre application. La présente Politique de confidentialité a pour objet de Vous informer sur le traitement de vos données à caractère personnel par nos soins et de Vous assurer que Vos données à caractère personnel sont traitées avec soin, dans le plein respect de la législation applicable en matière de protection des données à caractère personnel, y compris le règlement général sur la protection des données (ci-après : « Législation sur la protection de la vie privée »).
1.3.
  • U dient zich te allen tijde veilig te voelen wanneer U persoonsgegevens verstrekt aan Storytel. Storytel werkt er doorlopend aan om te zorgen dat de benodigde technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat Uw persoonsgegevens worden verwerkt in lijn met de Privacy Wetgeving.
  • ---
  • Vous devez vous sentir en sécurité à tout moment lorsque Vous fournissez des données à caractère personnel à Storytel. Storytel travaille en permanence pour s'assurer que les mesures de sécurité techniques et organisationnelles nécessaires sont prises pour garantir que Vos données à caractère personnel sont traitées conformément à la Législation sur la protection de la vie privée.
1.4.
  • Als dit Privacybeleid is vertaald of opgesteld in een andere taal dan het Nederlands, prevaleert de Nederlandse versie van het Privacybeleid in het geval van tegenstrijdigheden.
  • ---
  • Si la présente Politique de confidentialité a été traduite ou rédigée dans une langue autre que le néerlandais, la version néerlandaise de la Politique de Confidentialité prévaudra en cas de divergences.

2. VERWERKINGSVERANTWOORDELIJKE / RESPONSABLE DU TRAITEMENT

2.1.
  • Storytel Sweden AB (adres: Tryckerigatan 4, 111 28 Stockholm, bedrijfsnummer: 556696-2865) en Storytel NL B.V. (adres: Van Diemenstraat 136, 1013 CN Amsterdam, Kamer van Koophandel-nummer: 58216111) zijn verantwoordelijk voor het verwerken van Uw persoonsgegevens in het kader van de Service. U kunt met ons contact opnemen over bijvoorbeeld integriteit of privacy. Informatie over hoe U contact met ons kan opnemen, vindt U in artikel 11.
  • ---
  • Storytel Sweden AB (adresse : Tryckerigatan 4, 111 28 Stockholm, numéro d'entreprise : 556696-2865) et Storytel NL B.V. (adresse : Van Diemenstraat 138, 1013 CN Amsterdam, numéro de la Chambre de commerce : 58216111) sont responsables du traitement de Vos données à caractère personnel dans le cadre du Service. Vous pouvez nous contacter sur des questions telles que l'intégrité ou la vie privée. Les informations sur la manière de nous contacter se trouvent à l'article 11.

3. HOE KOMT STORYTEL AAN UW PERSOONSGEGEVENS? / COMMENT STORYTEL OBTIENT-ELLE VOS DONNÉES À CARACTÈRE PERSONNEL ?

3.1.
  • De persoonsgegevens die wij verwerken komen rechtstreeks van U indien U:
  • - de website www.storytel.nl (hierna "Website") bezoekt;
  • - de Storytel applicatie (hierna "App") gebruikt;
  • - een account aanmaakt;
  • - een dienst/product afneemt;
  • - contact opneemt met Storytel;
  • - zich abonneert op de nieuwsbrief van Storytel; en/of
  • - deelneemt aan een enquête, inclusief maar niet beperkt tot klanttevredenheids- of marketingonderzoeken.
  • Daarnaast kunnen wij Uw persoonsgegevens krijgen via Facebook Login of soortgelijke diensten van derden.
  • ---
  • Les données à caractère personnel que nous traitons proviennent directement de Vous si Vous :
  • - visitez le site web www.storytel.nl (ci-après dénommé « Site web ») ;
  • - utilisez l'application Storytel (ci-après l’« App ») ;
  • - créez un compte ;
  • - achetez un service/produit ;
  • - contactez Storytel ;
  • - vous abonnez à la newsletter Storytel ; et/ou
  • - participez à une enquête, y compris, mais sans s'y limiter, à des enquêtes de satisfaction clients ou de marketing.
  • En outre, nous pouvons obtenir Vos données à caractère personnel via la connexion Facebook ou des services similaires de tiers.
3.2.
  • Storytel verzamelt ook informatie via cookies (eigen of van derden) en soortgelijke technologieën (inclusief maar niet beperkt tot beacons, tags en pixels) waarmee Uw activiteiten en keuzes kunnen worden gevolgd. Dit gebeurt o.a. wanneer U
  • - de App downloadt;
  • - de Service gebruikt; en/of
  • - de Website bezoekt.
  • Dit is bijvoorbeeld nodig om Uw toegang de faciliteren, Uw instellingen te onthouden, U gepersonaliseerde marketing te kunnen tonen en om het succes van deze marketing te meten. Meer informatie over het gebruik van cookies door Storytel vindt U in ons cookiebeleid die U kunt vinden op de Website. Klik hier (https://www.storytel.com/be/nl/cookies) voor de directe link naar ons cookiebeleid.
  • ---
  • Storytel recueille également des informations par le biais de cookies (les siens ou ceux de tiers) et de technologies similaires (y compris, mais sans s'y limiter, des balises, des tags et des pixels) qui nous permettent de suivre Vos activités et Vos choix. Cela se produit, par exemple, lorsque vous
  • - téléchargez l'App ;
  • - utilisez le Service ; et/ou
  • - visitez le Site web.
  • Cela est nécessaire, par exemple, pour faciliter Votre accès, pour mémoriser Vos paramètres, pour pouvoir Vous montrer un marketing personnalisé et pour mesurer le succès de ce marketing. Vous trouverez de plus amples informations sur l'utilisation des cookies par Storytel dans notre politique en matière de cookies, que Vous pouvez consulter sur le Site web. Cliquez ici (https://www.storytel.com/be/nl/cookies) pour le lien direct vers notre politique en matière de cookies.

4. WELKE PERSOONSGEGEVENS VERZAMELT STORYTEL, VOOR WELK DOEL EN OP GROND VAN WELKE GRONDSLAG? / QUELLES SONT LES DONNÉES À CARACTÈRE PERSONNEL COLLECTÉES PAR STORYTEL, POUR QUELLES FINALITÉS ET SUR QUELLES BASES LÉGALES ?

  • Storytel verwerkt onderstaande persoonsgegevens, afhankelijk van welke categorie diensten U gebruikt van Storytel.
  • ---
  • Storytel traite les données à caractère personnel suivantes en fonction de la catégorie de services que Vous utilisez chez Storytel.
4.1.
  • Gebruik van de Website en App
  • Gebruiksgegevens:
  • Voor het gebruik van de Website en App verwerken wij persoonsgegevens betreffende Uw gebruik van de Service (zoals keuzes van titels en zoekopdrachten), Uw navigatie op de Website en App en technische gegevens (zoals unieke platform-ID's, telefoon- en platformversies, IP-adres, App-versie, taalinstellingen, URL-gegevens, wachtwoord (versleuteld) en browser type)
  • Doeleinde(n):
  • Wij gebruiken deze gegevens om:
  • - U gebruik te laten maken van onze Website en/of App;
  • - de gebruiksvriendelijkheid van onze Website en/of App te verbeteren en om fraude en beveiligingsproblemen op te sporen en te verhelpen.
  • Grondslag(en):
  • Wij mogen deze gegevens verwerken, omdat die verwerking nodig is om U gebruik te laten maken van de Website en/of App en daarmee noodzakelijk is om de overeenkomst met U uit te voeren. Daarnaast heeft Storytel een gerechtvaardigd belang om Uw gegevens te gebruiken om onze Service te verbeteren en beveiligen.
  • ---
  • Utilisation du Site web et de l'App
  • Données d'utilisation :
  • Pour l'utilisation du Site web et de l’App, nous traitons les données à caractère personnel relatives à Votre utilisation du Service (telles que les choix de titres et les requêtes de recherche), à Votre navigation sur le Site web et l'App et les données techniques (telles que les identifiants uniques de plate-forme, les versions de téléphone et de plate-forme, l'adresse IP, la version de l'App, les paramètres linguistiques, les données URL, le mot de passe (crypté) et le type de navigateur).
  • Finalité(s) :
  • Nous utilisons ces données pour :
  • - Vous permettre d'utiliser notre Site web et/ou notre App ;
  • - améliorer la convivialité de notre Site web et/ou de notre App et détecter et remédier aux fraudes et aux problèmes de sécurité.
  • Base(s) légale(s) :
  • Nous pouvons traiter ces données parce que ce traitement est nécessaire pour que Vous puissiez utiliser le site Web et/ou l'App et est donc nécessaire pour exécuter le contrat avec Vous. En outre, Storytel a un intérêt légitime à utiliser Vos données pour améliorer et sécuriser notre Service.
4.2.
  • Het aanmaken van een account bij Storytel
  • Accountgegevens:
  • Indien U een account aanmaakt, verwerken wij de persoonsgegevens die U aan ons hebt opgegeven, waaronder Uw naam en/of gebruikersnaam, e-mailadres en telefoonnummer. Wij kunnen ook Uw geboortedatum, geslacht, woonadres, gezinssamenstelling (inclusief de namen, geboortedata en interesses van Uw gezinsleden) verwerken, als U dit opgeeft.
  • Indien U Uw account koppelt aan Uw Facebook-account of accounts van soortgelijke diensten, verwerken wij Uw persoonsgegevens waarvoor U aan Facebook of aan de betreffende derde toestemming geeft om deze te delen met Storytel. Wilt U hier meer over weten? Dan raden wij U aan om hierover te informeren bij deze diensten.
  • Doeleinde(n):
  • Wij gebruiken deze gegevens om:
  • - een account voor U aan te maken;
  • - U gebruik te kunnen laten maken van onze Service;
  • - U te informeren over onze Service;
  • - U via onze nieuwsbrief op de hoogte te houden van onze Service, bijvoorbeeld om U te informeren over nieuwe titels die U mogelijk interessant vindt;
  • - Uw feed te optimaliseren op basis van Uw taal, voorkeuren en favoriete schrijvers/titels.
  • - de Voorwaarden met U overeen te komen en toe te passen (bijvoorbeeld om te bepalen of U in aanmerking komt voor een proefabonnement en/of andere aanbieding);
  • - diensten aan te bieden van Storytel of van partners van Storytel door middel van gerichte advertenties die zijn afgestemd op Uw voorkeuren, gedragingen, wensen of levensstijl.
  • Grondslag(en):
  • Wij mogen deze gegevens verwerken, omdat die verwerking nodig is om U gebruik te laten maken van de Service en daarmee noodzakelijk is om de overeenkomst met U uit te voeren.
  • Gegevens die niet verplicht zijn om op te geven, verwerken wij op grond van ons gerechtvaardigde belang om U de best mogelijke Service te leveren.
  • Daarnaast hebben wij een gerechtvaardigd belang om U op de juiste wijze te informeren over Uw accountactiviteiten en onze Service. Bovendien hebben we een gerechtvaardigd belang om U via de nieuwsbrief, op de Website en in de App titels te laten zien die aansluiten bij Uw voorkeuren. Ook de verwerking voor marketingdoeleinden – anders dan directe marketing – is gebaseerd op het gerechtvaardigd belang.
  • Voor het versturen van de nieuwsbrief vragen wij Uw toestemming. In elke nieuwsbrief staat een link waarmee U zich weer kunt afmelden.
  • Indien U Uw account koppelt aan Uw Facebook-account of accounts van soortgelijke diensten, is de verwerking van persoonsgegevens die daarmee gepaard gaat noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst. Overige gegevens die Storytel niet noodzakelijkerwijs nodig heeft, worden verwerkt op grond van Uw toestemming.
  • Als U hier afzonderlijk toestemming voor hebt gegeven, kan Storytel ook contact met U opnemen voor serviceberichten en/of nieuwsbrieven via elk ander communicatiemiddel, bijvoorbeeld via socialemediaplatformen van derden.
  • Let op: Indien U ervoor kiest persoonsgegevens van Uw gezinsleden of andere natuurlijke personen te verstrekken, bent U verantwoordelijk hiertoe gerechtigd te zijn op grond van hun toestemming en dient U hen ook te informeren over onze verwerkingsactiviteiten.
  • Gegevens voor onze financiële administratie:
  • iDEAL-gegevens, BanContact-gegevens, creditcardgegevens en/of andere betaalgegevens, waaronder rekeningnummer, voor- en achternaam en machtigingen. Ten aanzien van de betaalgegevens worden er geen volledige betalingsgegevens verwerkt (zoals volledige creditcardnummers). Wilt U hier meer over weten? Dan raden wij U aan om hierover te informeren bij Uw betalingsdienstaanbieder.
  • Doeleinde(n):
  • Wij gebruiken deze gegevens om:
  • - verschuldigde betalingen voor het gebruik van de Service te incasseren;
  • - Uw betalingen voor onze Service te controleren en administreren;
  • - te bepalen of U in aanmerking komt voor het gebruik van de Service en de door U gekozen betaalwijze.
  • Grondslag(en):
  • Wij mogen deze gegevens verwerken, omdat die verwerking nodig is om U gebruik te laten maken van de Service en daarmee noodzakelijk is om de overeenkomst met U uit te voeren. Daarnaast zijn wij wettelijk verplicht om een financiële administratie bij te houden ten behoeve van de Belastingdienst.
  • Reviews en gegevens die ons via publieke fora, onze Website of App worden verstrekt:
  • Als U vrijwillig een review achterlaat over (content op) Storytel (en bij Uw eerste review Uw (voor- en achter)naam, initialen en/of accountnaam hebt ingevuld), dan kunnen wij Uw review met (voor- en achter)naam, initialen en/of accountnaam tonen (bij de betreffende content) binnen de App en Website.
  • Doeleinde(n):
  • Wij gebruiken deze gegevens om:
  • - onze Service te promoten;
  • - de kwaliteit en het succes van de content te beoordelen op basis van de gemiddelde beoordeling, om zo de Service te verbeteren.
  • Grondslag(en):
  • Wij verwerken deze gegevens op basis van het gerechtvaardigde belang dat wij hierbij hebben en de beperkte impact die dit op U heeft doordat U de review vrijwillig hebt geplaatst. U kunt Uw review te allen tijde verwijderen – en U kunt altijd een verzoek indienen om de betreffende review te verwijderen.
  • ---
  • Créer un compte chez Storytel
  • Données du compte :
  • Si Vous créez un compte, nous traiterons les données à caractère personnel que Vous nous avez fournies, y compris Votre nom et/ou nom d'utilisateur, adresse électronique et numéro de téléphone. Nous pouvons également traiter Votre date de naissance, Votre sexe, Votre adresse personnelle, la composition de Votre famille (y compris les noms, dates de naissance et intérêts des membres de Votre famille) si Vous les communiquez.
  • Si Vous liez Votre compte à Votre compte Facebook ou à des comptes de services similaires, nous traiterons les données à caractère personnel pour lesquelles Vous donnez l'autorisation à Facebook ou au tiers concerné de les partager avec Storytel. Vous souhaitez en savoir plus ? Dans ce cas, nous Vous recommandons de Vous renseigner auprès de ces services ?
  • Finalité(s) :
  • Nous utilisons ces données pour :
  • - créer un compte pour Vous ;
  • - Vous permettre d'utiliser notre Service
  • - Vous informer sur notre Service ;
  • - Vous tenir informé de notre Service par le biais de notre newsletter, par exemple pour Vous informer des nouveaux titres qui pourraient Vous intéresser ;
  • - optimiser Votre feed en fonction de Votre langue, de Vos préférences et de Vos auteurs/titres préférés.
  • - convenir et appliquer les Conditions avec Vous (par exemple pour déterminer si Vous pouvez bénéficier d'un Essai gratuit et/ou d'une autre offre) ;
  • - proposer des services de Storytel ou de ses partenaires par le biais de publicités ciblées adaptées à Vos préférences, Vos comportements, Vos désirs ou Votre style de vie.
  • Base(s) légale(s) :
  • Nous pouvons traiter ces données parce que ce traitement est nécessaire pour Vous permettre d'utiliser le Service et est donc nécessaire pour exécuter le contrat avec Vous.
  • Nous traitons les données qui ne sont pas obligatoires à communiquer sur base de notre intérêt légitime à Vous fournir le meilleur service possible.
  • Par ailleurs, nous avons un intérêt légitime à Vous informer correctement sur les activités de Votre compte et sur notre Service. En outre, nous avons un intérêt légitime à Vous montrer les titres qui correspondent à Vos préférences par le biais de la newsletter, sur le Site web et dans l'App. Le traitement à des fins de marketing - autre que le marketing direct - est également fondé sur l'intérêt légitime.
  • Pour l'envoi de newletters, nous Vous demandons Votre autorisation. Dans chaque newsletter, il y a un lien avec lequel Vous pouvez vous désabonner.
  • Si vous liez Votre compte à Votre compte Facebook ou à des comptes de services similaires, le traitement des données à caractère personnel qui y est lié est nécessaire à l'exécution du contrat. D'autres données dont Storytel n'a pas nécessairement besoin seront traitées sur la base de Votre consentement.
  • Si Vous y avez consenti séparément, Storytel peut également Vous contacter pour des messages de service et/ou des newsletters par tout autre moyen de communication, par exemple via des plateformes de médias sociaux tiers.
  • Remarque : si Vous choisissez de fournir des données à caractère personnel concernant les membres de Votre famille ou d'autres personnes physiques, Vous en êtes responsable sur la base de leur consentement et devez également les informer de nos activités de traitement.
  • Des données pour notre administration financière :
  • Les données iDEAL, les données BanContact, les données de carte de crédit et/ou autres données de paiement, y compris le numéro de compte, le nom et le prénom et les autorisations. En ce qui concerne les données de paiement, aucune donnée de paiement complète n'est traitée (comme les numéros de carte de crédit complets). Vous souhaitez en savoir plus ? Dans ce cas, nous Vous conseillons de Vous renseigner auprès de Votre fournisseur de services de paiement.
  • Finalité(s) :
  • Nous utilisons ces données pour :
  • - percevoir les paiements dus pour l'utilisation du Service ;
  • - vérifier et gérer Vos paiements pour notre Service ;
  • - déterminez si Vous pouvez utiliser le service et le mode de paiement que Vous avez choisi.
  • Base(s) légale(s) :
  • Nous pouvons traiter ces données parce que ce traitement est nécessaire pour vous permettre d'utiliser le Service et est donc nécessaire pour exécuter le contrat avec Vous. En outre, nous sommes tenus par la loi de tenir des registres financiers pour l'administration fiscale.
  • Avis et données qui nous sont fournis par le biais de forums publics, de notre Site web ou de notre App :
  • Si Vous laissez volontairement un avis sur (le contenu de) Storytel (et que Vous avez rempli Votre premier avis avec Vos nom et prénom, Vos initiales et/ou Votre nom de compte), Nous pouvons afficher Votre avis avec Vos nom et prénom, Vos initiales et/ou Votre nom de compte (avec le contenu correspondant) à l'intérieur de l’App et du Site web.
  • Finalité(s) :
  • Nous utilisons ces données pour :
  • - promouvoir notre Service;
  • - évaluer la qualité et le succès du contenu sur la base de l’évaluation moyenne, afin d'améliorer le Service.
  • Base(s) légale(s)
  • Nous traitons ces données sur la base de notre intérêt légitime à le faire et de l'impact limité que cela a sur Vous du fait que vous avez volontairement publié l’avis. Vous pouvez supprimer Votre avis à tout moment - et Vous pouvez toujours introduire une demande pour supprimer les avis concernés.
4.3.
  • Support
  • Als U contact opneemt met Storytel:
  • Hiervoor gebruiken wij Uw accountgegevens, e-mailadres, inhoud van Uw bericht en inhoud van ons antwoord aan U.
  • Doeleinde(n):
  • Wij gebruiken deze gegevens om:
  • - Uw vragen te beantwoorden;
  • - U ondersteuning te bieden bij onze Service;
  • - te zorgen dat U onze Service kunt gebruiken;
  • - onze Service te verbeteren naar aanleiding van vragen en feedback van Gebruikers.
  • Grondslag(en):
  • Wij mogen deze gegevens verwerken, omdat die verwerking nodig is om U gebruik te laten maken van de Service en daarmee noodzakelijk is om de overeenkomst met U uit te voeren.
  • Daarnaast hebben wij een gerechtvaardigd belang om U te helpen bij vragen en om onze dienst te verbeteren naar aanleiding van de vragen en feedback die we ontvangen.
  • ---
  • Support
  • Si Vous contactez Storytel :
  • À cette fin, nous utilisons les informations relatives à Votre compte, Votre adresse électronique, le contenu de Votre message et le contenu de notre réponse.
  • Finalité(s) :
  • Nous utilisons ces données pour :
  • - répondre à Vos questions ;
  • - Vous soutenir avec notre Service ;
  • - Vous assurer que Vous pouvez utiliser notre Service ;
  • - améliorer notre Service en réponse aux questions et aux commentaires des Utilisateurs.
  • Base(s) légale(s) :
  • Nous pouvons traiter ces données parce que ce traitement est nécessaire pour Vous permettre d'utiliser le Service et est donc nécessaire pour exécuter le contrat avec Vous.
  • En outre, nous avons un intérêt légitime à Vous aider à répondre aux questions et à améliorer notre Service en fonction des questions et des commentaires que nous recevons.
4.4.
  • Onrechtmatig gebruik: wij mogen alle bovenstaande informatie gebruiken ten behoeve van het voorkomen, opsporen en onderzoeken van onrechtmatig gebruik van onze Service. De verwerking van persoonsgegevens voor het voorkomen, opsporen en onderzoeken van verboden of onrechtmatige activiteiten is gebaseerd op het gerechtvaardigd belang.
  • ---
  • Utilisation illégale : nous pouvons utiliser toutes les informations ci-dessus dans le but de prévenir, de détecter et d'enquêter sur l'utilisation illégale de notre Service. Le traitement des données à caractère personnel dans le but de prévenir, de détecter et d'enquêter sur des activités interdites ou illégales est fondé sur l'intérêt légitime.

5. HOE LANG WORDEN DE GEGEVENS BEWAARD? / COMBIEN DE TEMPS LES DONNÉES SERONT-ELLES CONSERVÉES ?

5.1.
  • Storytel bewaart Uw persoonsgegevens zolang als nodig is voor de verwerkingsdoeleinden.
  • ---
  • Storytel conserve Vos données à caractère personnel aussi longtemps que nécessaire aux fins du traitement.
5.2.
  • Dit betekent dat persoonsgegevens die worden verzameld en verwerkt voor marketingdoeleinden bewaard blijven zolang U een account hebt. Deze gegevens worden twaalf (12) maanden na afloop van Uw abonnement en/of twaalf (12) maanden na Uw laatste inlog verwijderd (afhankelijk van de optie die het laatst eindigt), tenzij U Storytel toestemming hebt gegeven om deze gegevens langer te mogen blijven gebruiken.
  • ---
  • Cela signifie que les données à caractère personnel collectées et traitées à des fins de marketing seront conservées aussi longtemps que Vous aurez un compte. Ces données sont supprimées douze (12) mois après la fin de Votre abonnement et/ou douze (12) mois après Votre dernière connexion (selon l'option qui se termine en dernier), sauf si Vous avez donné à Storytel l'autorisation de continuer à utiliser ces données pendant une période plus longue.
5.3.
  • Om het gebruik van cadeaukaarten en de duur van Gratis Proefabonnementen te volgen, bewaren wij de algemene gegevens die U bij aanmelding hebt verstrekt (Uw naam en/of gebruikersnaam, e-mailadres en/of telefoonnummer en betaalgegevens) tot vierentwintig (24) maanden na afloop van Uw abonnement, gebruik van een cadeaukaart of Gratis Proefabonnement (degene die het laatst eindigt).
  • ---
  • Afin de suivre l'utilisation des cartes-cadeaux et la durée des Essais gratuits, nous conserverons les informations générales que Vous avez fournies lors de Votre inscription (Votre nom et/ou Votre nom d'utilisateur, Votre adresse électronique et/ou Votre numéro de téléphone et les donées de paiement) jusqu'à vingt-quatre (24) mois après l'expiration de Votre abonnement, l'utilisation d'une carte-cadeau ou l'Essai gratuit (celui qui se termine en dernier).
5.4.
  • Wij bewaren ook de informatie van Uw persoonlijke bibliotheek met luisterboeken/e-books zolang U een account hebt en tot vierentwintig (24) maanden na afloop van Uw abonnement, zodat U gemakkelijk opnieuw gebruik kunt maken van de dienst binnen de voornoemde periode.
  • ---
  • Nous conserverons également les informations de Votre bibliothèque personnelle de livres audio/e-books aussi longtemps que Vous avez un compte et jusqu'à vingt-quatre (24) mois après l'expiration de Votre abonnement afin que Vous puissiez facilement utiliser à nouveau le Service dans la période susmentionnée.
5.5.
  • De persoonsgegevens in onze administratie bewaren wij zeven (7) jaar ten behoeve van de Belastingdienst, tenzij wij wettelijk verplicht zijn de gegevens langer te bewaren.
  • ---
  • Nous conservons les données à caractère personnel dans nos dossiers pendant sept (7) ans pour le compte de l'administration fiscale, à moins que nous ne soyons légalement obligés de les conserver plus longtemps.
5.6.
  • Wanneer U contact opneemt met Storytel om ondersteuning te ontvangen of voor andere doeleinden, zullen wij Uw persoonsgegevens bewaren gedurende vierentwintig (24) maanden na het behandelen van Uw laatste supportticket (bijvoorbeeld problemen en verzoeken).
  • ---
  • Lorsque Vous contactez Storytel pour recevoir de l'aide ou pour d'autres raisons, nous conservons Vos données à caractère personnel pendant vingt-quatre (24) mois après le traitement de Votre dernier ticket d'assistance (par exemple, problèmes et demandes).
5.7.
  • Uw persoonsgegevens worden voor analytische doeleinden verwerkt tijdens Uw inschrijvingsperiode en gedurende vierentwintig (24) maanden daarna bewaard, afgezien van de gegevens waarvoor een specifieke bewaartermijn is genoemd.
  • ---
  • Vos données à caractère personnel seront traitées à des fins d'analyse pendant votre période d’inscription et conservées pendant vingt-quatre (24) mois par la suite, à l'exception des données pour lesquelles une période de conservation spécifique a été spécifiée.
5.8.
  • Storytel mag gegevens langer bewaren als dit wettelijk vereist is of als dit noodzakelijk is om de juridische belangen van Storytel te bewaken, bijvoorbeeld als er gerechtelijke procedures lopen.
  • ---
  • Storytel peut conserver des données pendant une période plus longue si la loi l'exige ou si cela est nécessaire pour sauvegarder les intérêts juridiques de Storytel, par exemple si une procédure judiciaire est en cours.

6. WAAR WORDEN UW PERSOONSGEGEVENS BEWAARD? / OÙ SONT STOCKÉES VOS DONNÉES À CARACTÈRE PERSONNEL?

  • Uw persoonsgegevens worden bewaard op servers in Zweden, waar Storytel haar hoofdvestiging heeft, maar kunnen ook opgeslagen worden in de Google Cloud binnen de EU. Uw persoonsgegevens kunnen ook worden opgeslagen in het land waar Storytel een lokale vestiging heeft, dan wel waar de databases van de leveranciers genoemd in artikel 8 zijn gevestigd. Voor internationale overdrachten past Storytel beveiligingsmaatregelen toe zoals hieronder beschreven in 8.4.
  • ---
  • Vos données à caractère personnel sont stockées sur des serveurs en Suède, où Storytel a son siège social, mais elles peuvent également être stockées dans le "Google Cloud" au sein de l'UE. Vos données à caractère personnel peuvent également être stockées dans le pays où Storytel a un établissement local ou dans lequel se trouvent les bases de données des fournisseurs mentionnés à l'article 8. Pour les transferts internationaux, Storytel applique les mesures de sécurité décrites ci-dessous au point 8.4.

7. GEGEVENSBEVEILIGING EN -INTEGRITEIT / LA SÉCURITÉ ET L'INTÉGRITÉ DES DONNÉES

  • De beveiliging, integriteit en vertrouwelijkheid van Uw persoonsgegevens is zeer belangrijk voor ons. Wij hebben technische, administratieve en fysieke beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om Uw persoonsgegevens te verwerken conform de Privacy Wetgeving en te beschermen tegen onbevoegd delen, gebruik en wijziging daarvan. Wij evalueren onze beveiligingsprocedures regelmatig om te beoordelen of wij aanvullende maatregelen moeten implementeren of dat we de technologie van bestaande procedures moeten verbeteren. U wordt erop gewezen dat, ondanks onze inspanningen, weinig beveiligingsmaatregelen ondoordringbaar zijn. Wij verzoeken U dan ook vriendelijk ons onmiddellijk in te lichten als U verdachte activiteiten opmerkt bij het gebruik van de Service.
  • ---
  • La sécurité, l'intégrité et la confidentialité de Vos données à caractère personnel sont très importantes pour nous. Nous avons mis en place des mesures de sécurité techniques, administratives et physiques pour traiter Vos données à caractère personnel conformément à la Législation sur la protection de la vie privée et pour Vous protéger contre le partage, l'utilisation et l'altération non autorisés. Nous réexaminons régulièrement nos procédures de sécurité afin de déterminer si nous devons mettre en œuvre des mesures supplémentaires ou améliorer la technologie des procédures existantes. Veuillez noter que, malgré nos efforts, peu de mesures de sécurité sont inviolables. Par conséquent, nous Vous demandons de nous informer immédiatement si Vous remarquez une activité suspecte lors de l'utilisation du Service.

8. AAN WIE GEEFT STORYTEL DE GEGEVENS DOOR? / À QUI STORYTEL TRANSMET-ELLE LES DONNÉES ?

8.1.
  • Storytel kan Uw persoonsgegevens delen met gelieerde ondernemingen, zakelijke partners en andere derden enerzijds om de overeenkomst met U of overeenkomsten met de leveranciers en partners van Storytel na te kunnen komen of anderzijds om de doeleinden van dit Privacybeleid te bewerkstelligen. Dit kan het geval zijn wanneer wij informatie verstrekken aan bijvoorbeeld Uw bank om naleving van de regels aan te tonen.
  • ---
  • Storytel peut partager vos données à caractère personnel avec des sociétés affiliées, des partenaires commerciaux et d'autres tiers d’une part afin de respecter le contrat conclu avec Vous ou les contrats conclus avec les fournisseurs et partenaires de Storytel ou d’autre part pour atteindre les objectifs de la présente Politique de confidentialité. Cela peut être le cas lorsque nous fournissons des informations à Votre banque, par exemple, afin de démontrer la conformité.
8.2.
  • Storytel kan Uw persoonsgegevens ook met derden delen met het doel U gepersonaliseerde advertenties en marketing te sturen, om te voorkomen dat U irrelevante advertenties of andere soorten irrelevante marketing worden toegestuurd, om het succes en bereik van onze digitale marketing te meten en voor andere promotionele doeleinden. Dat is het geval wanneer Storytel remarketingfuncties en -impressies en interesse- en demografische rapportage gebruikt in Google Analytics, aangepaste doelgroepen uploadt naar bijvoorbeeld Facebook en Google en wanneer we onze partners, zoals Facebook en Google, informeren dat een bepaalde marketingmaatregel een nieuwe specifieke klant of een aantal nieuwe klanten heeft gegenereerd, wat het geval kan zijn.
  • ---
  • Storytel peut également partager Vos données à caractère personnel avec des tiers dans le but de Vous envoyer des publicités et du marketing personnalisés, afin d'éviter de Vous envoyer des publicités non pertinentes ou d'autres types de marketing non pertinents, de mesurer le succès et la portée de notre marketing numérique et à d'autres fins promotionnelles. C'est le cas lorsque Storytel utilise les fonctions de remarketing et les rapports d'impressions, de centres d’intérêt et de données démographiques de Google Analytics, télécharge des groupes cibles personnalisés sur, par exemple, Facebook et Google et lorsque nous informons nos partenaires, tels que Facebook et Google, qu'une certaine mesure de marketing a généré un nouveau client spécifique ou un certain nombre de nouveaux clients, ce qui peut être le cas.
8.3.
  • Storytel mag ook persoonsgegevens delen met bedrijven die persoonsgegevens namens ons verwerken, zoals onze IT-systeemleveranciers, klantenservicebedrijven en gelieerde ondernemingen. Als persoonsgegevens worden doorgegeven aan dergelijke bedrijven die data verwerken namens Storytel sluit Storytel een verwerkersovereenkomst met die partijen om te verzekeren dat een adequaat beveiligingsniveau voor Uw persoonsgegevens wordt gehandhaafd.
  • ---
  • Storytel peut également partager des données à caractère personnel avec des sociétés qui traitent des données à caractère personnel en notre nom, telles que nos fournisseurs de systèmes informatiques, les sociétés de service à la clientèle et les sociétés affiliées. Si des données à caractère personnel sont transmises à ces sociétés qui traitent des données pour le compte de Storytel, Storytel conclut un contrat de sous-traitance avec ces parties afin de garantir le maintien d'un niveau adéquat de sécurité pour Vos données à caractère personnel.
8.4.
  • Persoonsgegevens kunnen zo nodig ook gedeeld worden om te voldoen aan wettelijke verplichtingen of vereisten van autoriteiten, ter bescherming van de juridische belangen van Storytel of ter detectie of voorkoming van of voor het besteden van aandacht aan fraude en andere beveiligings- of technische problemen.
  • ---
  • Les données à caractère personnel peuvent également être partagées si nécessaire pour se conformer aux obligations légales ou aux exigences des autorités, pour protéger les intérêts légaux de Storytel ou pour détecter ou prévenir ou prêter attention à la fraude et à d'autres problèmes de sécurité ou techniques.
8.5.
  • Als internationaal bedrijf kunnen wij Uw persoonsgegevens opslaan in de Europese Unie (EU) of in de Europese Economische Ruimte (EER). Bij overdracht van Uw persoonsgegevens tussen verschillende landen wordt de overdracht gedaan naar de eerder beschreven categorieën van ontvangers en voor de doeleinden uiteengezet in dit Privacybeleid.
  • ---
  • En tant qu'entreprise internationale, nous pouvons stocker Vos données à caractère personnel dans l'Union européenne (UE) ou dans l'Espace économique européen (EEE). Lorsque vos données à caractère personnel sont transférées entre différents pays, le transfert sera effectué vers les catégories de destinataires décrites ci-dessus et pour les finalités énoncées dans la présente Politique de confidentialité.
8.6.
  • Bij overdracht of opslag van Uw persoonsgegevens buiten de EU/EER worden speciale veiligheidsmaatregelen genomen. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de overdracht wordt uitgevoerd in overeenstemming met dit Privacybeleid en voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving inzake persoonsgegevensbescherming. Dit doen wij bijvoorbeeld door gebruik te maken van overeenkomsten met de gestandaardiseerde modelclausules voor de overdracht van gegevens, zoals goedgekeurd door de Europese Commissie. U vindt deze op de website van de Europese Commissie: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_nl.
  • ---
  • Lors du transfert ou du stockage de Vos données à caractère personnel en dehors de l'UE/EEE, des mesures de sécurité spéciales seront prises. Par exemple, nous Vous assurons que le transfert est effectué conformément à la présente Politique de confidentialité et dans la mesure permise par les lois applicables en matière de protection des données à caractère personnel. Nous le faisons, par exemple, en utilisant des contrats avec les clauses contractuelles types pour le transfert de données, telles qu'approuvées par la Commission européenne. Vous pouvez les trouver sur le site web de la Commission européenne: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_nl.

9. LINKS NAAR EXTERNE WEBSITES / DES LIENS VERS DES SITES WEB EXTERNES

  • Informatie die wordt verstrekt door Storytel kan links bevatten naar websites die worden beheerd door of eigendom zijn van anderen dan Storytel. Storytel is niet verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens op die websites. Storytel raadt U aan de informatie met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens op de betreffende websites aandachtig te lezen.
  • ---
  • Les informations fournies par Storytel peuvent contenir des liens vers des sites web exploités ou détenus par des parties autres que Storytel. Storytel n'est pas responsable du traitement des données à caractère personnel sur ces sites web. Storytel Vous conseille de lire attentivement les informations concernant le traitement des données à caractère personnel sur les sites web concernés.

10. WIJZIGINGEN IN HET PRIVACYBELEID / MODIFICATIONS DE LA POLITIQUE DE PROTECTION DE LA VIE PRIVÉE

  • Dit Privacybeleid kan van tijd tot tijd worden herzien. Als Storytel significante wijzigingen in het Privacybeleid aanbrengt, zal Storytel U hierover per e-mail, SMS of via de Service informeren voordat de wijzigingen van kracht gaan. De meest recente versie van het Privacybeleid wordt ook gepubliceerd op de Website. Als Uw toestemming vereist is voor een wijziging zal Storytel U opnieuw om toestemming vragen. We raden U aan dit Privacybeleid regelmatig te lezen om op de hoogte te blijven van onze procedures omtrent gegevensverwerking.
  • ---
  • La présente Politique de confidentialité peut être révisée de temps à autre. Si Storytel apporte des modifications importantes à la Politique de confidentialité, Storytel vous en informera par e-mail, SMS ou via le Service avant que les changements n'entrent en vigueur. La version la plus récente de la Politique de confidentialité est également publiée sur le Site web. Si Votre consentement est requis pour une modification, Storytel Vous demandera à nouveau Votre consentement. Nous Vous recommandons de lire régulièrement la présente Politique de confidentialité afin de rester informé de nos procédures de traitement des données.

11. UW RECHTEN OP GROND VAN EU/EER WETGEVING / VOS DROITS EN VERTU DE LA LÉGISLATION DE L'UE ET DE L'EEE

11.1.
  • Indien Storytel Uw gegevens verwerkt, hebt U op grond van de Privacy Wetgeving het recht om:
  • - ons te verzoeken om inzage in en/of een kopie van de persoonsgegevens die wij van U verwerken, in overeenstemming met artikel 15 AVG;
  • - Wij kunnen deze kopie van Uw persoonsgegevens op Uw verzoek ook doorsturen naar een andere databeheerder, indien de verwerking is gebaseerd op de uitvoering van een overeenkomst of op Uw toestemming en enkel voor zover U ons de gegevens hebt verstrekt;
  • - ons te verzoeken Uw persoonsgegevens te corrigeren, aan te passen of te verwijderen uit onze systemen;
  • - ons te verzoeken de verwerking van Uw persoonsgegevens te beperken;
  • - bij ons bezwaar te maken tegen de verwerking van Uw persoonsgegevens;
  • - een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als U in Nederland woont, of bij de Gegevensbeschermingsautoriteit als U in Belgïe woont, indien U denkt dat wij Uw persoonsgegevens onrechtmatig verwerken.
  • ---
  • Si Storytel traite Vos données, Vous avez le droit, en vertu de la Législation sur la protection de la vie privée, de :
  • - nous demander de consulter et/ou d'obtenir une copie de Vos données à caractère personnel que nous traitons, conformément à l’article 15 du RGPD ;
  • - À votre demande, nous pouvons également transmettre cette copie de Vos données à caractère personnel à un autre responsable du traitement des données, si le traitement est basé sur l'exécution d'un contrat ou sur Votre consentement et uniquement dans la mesure où Vous nous avez fourni les données ;
  • - nous demander de corriger, de modifier ou de supprimer vos données à caractère personnel de nos systèmes ;
  • - nous demander de limiter le traitement de Vos données à caractère personnel;
  • - Vous opposer au traitement de Vos données à caractère personnel;
  • - déposer une plainte auprès de l’Autoriteit Persoonsgegevens si Vous résidez aux Pays-Bas, ou auprès de l’Autorité de Protection des Données si Vous résidez en Belgique, si Vous pensez que nous traitons Vos données à caractère personnel de manière illicite.
11.2.
  • Als U niet wilt dat Storytel Uw persoonsgegevens verwerkt voor marketingdoeleinden, dan kunt U dit schriftelijk aan Storytel laten weten. Daarnaast hebt U de mogelijkheid om U via de link in elke nieuwsbrief uit te schrijven voor het ontvangen van nieuwsbrieven.
  • ---
  • Si Vous ne souhaitez pas que Storytel traite Vos données à caractère personnel à des fins de marketing, Vous pouvez en informer Storytel par écrit. En outre, Vous avez la possibilité de Vous désabonner de la réception des newsletters via le lien figurant dans chaque newsletter.
11.3.
  • Als U vragen hebt over hoe Storytel Uw persoonsgegevens verwerkt, U Uw rechten wilt uitoefenen of U meer over de rechten wilt weten, kunt U contact met ons opnemen zoals hieronder aangegeven.
  • ---
  • Si Vous avez des questions sur la manière dont Storytel traite Vos données à caractère personnel, si Vous souhaitez exercer Vos droits ou si Vous voulez en savoir plus sur les droits, veuillez nous contacter aux adresses indiquées ci-dessous.
  • E-mailadres: privacy@storytel.com
  • Adres: Van Diemenstraat 136, 1013 CN Amsterdam
  • ---
  • Adresse électronique : privacy@storytel.com:
  • Adresse : Van Diemenstraat 136, 1013 CN Amsterdam

Laatst gewijzigd: 27 september 2022 / Dernière modification : 27 septembre 2022

Storytel NL B.V.