Gent normal - Sally Rooney

Gent normal

Gent normal

4,17 6 5 Autor: Sally Rooney
Libro electrónico.
En Connell i la Marianne han crescut al mateix poble de l'interior d'Irlanda, però en realitat provenen de dos mons molt diferents. La Marianne és una noia orgullosa, inadaptada i solitària. En Connell és un dels nois més populars de l'institut. També és el fill de la dona de fer feines de la mansió on viu la Marianne. Quan, tot i les diferències socials, sorgeix entre ells una connexió especial, provaran de mantenir-la oculta.

Gent normal és una història delicada sobre com una persona pot transformar la vida d'una altra. És també una novel·la contundent sobre la incomunicació, sobre com ens sentim, sobre com necessitem els altres per ser qui som i, sobretot, quines relacions de poder i domini s'estableixen dins les relacions amoroses. És irònica i seductora, perspicaç i atrevida.

"Per què no poden ser tots els llibres així?"

The Cut

"D'aquí uns anys seguirem llegint aquest llibre. És increïblement important. L'autora va camí de convertir-se en la figura literària més important dels nostres dies. "

British Book Awards
Idioma: Català Categoría: Novela Colecciones: Antípoda: 1 Traductor: Ernest Riera

Editorial: Edicions del Periscopi
Publicado: 2020-04-01
ISBN: 9788417339371
Comentarios

¡Escucha lo que quieras cuando quieras!

Una gran variedad de contenido para escuchar a tu manera. Descarga los audiolibros en tu móvil en modo sin conexión, cambia de título tantas veces como quieras, comparte un libro con tus amigos y encuentra tu momento Storytel.

Prueba gratuita de 14 días