Muestra
Tirant lo Blanc - Joanot Martorell

Tirant lo Blanc

Tirant lo Blanc

3,53 47 5 Autor: Joanot Martorell Narrador: David Espnuya
Audiolibro.
Pel cavaller Tirant lo Blanc, la reconquesta de l’Imperi de Constantinoble va lligada a la conquesta del cor i el cos de la princesa Carmesina, filla de l’emperador. Són les dues cares d’una mateixa moneda, que troba en els episodis amorosos un món de l’esperit segurament més ric i complex que als del camp de batalla. En aquesta novel·la l’amor s’explora des de tota les seves varietats i matisos, tant físics com psicològics, des de les formes deutores de l’amor cortès fins a les conductes més novedoses i eròtiques. Aquesta és la selecció dels episodis de lectura obligatòria pels alumnes de batxillerat, en adaptació moderna i amb propostes de treball.

Joanot Martorell va ser un escriptor medieval nascut a València. Es conegut per ser l'autor de Tirant lo Balnc, la seva obra més coneguda i considera com la primera novel·la moderna d'Europa.
Idioma: Català Categoría: Romántica Colecciones: Classic: 1 Traductor:

Editorial: SAGA Egmont
Publicado: 2017-06-22
Duración: 8H 55M
ISBN: 9788416793587
Comentarios

¡Escucha lo que quieras cuando quieras!

Una gran variedad de contenido para escuchar a tu manera. Descarga los audiolibros en tu móvil en modo sin conexión, cambia de título tantas veces como quieras, comparte un libro con tus amigos y encuentra tu momento Storytel.

Prueba gratuita de 14 días