Muestra
L’Atlàntida - Jacint Verdaguer

L’Atlàntida

L’Atlàntida

3.0 4 5 Autor: Jacint Verdaguer Narrador: Albert Cortés
Disponible como audiolibro.
L’Atlàntida de Verdaguer s’estructura en deu cants en quartets de versos alexandrins amb rima consonàntica alternant, precedits d’una «Introducció» i seguits per una «Conclusió», ambdues en sextets de versos decasíl·labs. Aquesta estructura formal, que es correspon, com veurem, amb el contingut argumental, es trencada sovint amb la inclusió d’altres esquemes mètrics. Un jove mariner genovès anomenat Crostòfor Colom, únic supervivent d’un naufragi, arriba a la costa atlàntica d’Andalusia. Un savi ancià, que li presta ajuda, comença a narrar-li l’antiga història de la mar que ambdós admiren embadalits.

Jacint Verdaguer i Santaló (Folgueroles, Osona, 17 de maig de 1845 va ser un dels poetes més destacats de la llengua catalana, conegut pels poemaris com Canigó o L’Atlàntida.
Idioma: Català Categoría: Poesía Colecciones: Classic: 1 Traductor:

Editorial: SAGA Egmont
Publicado: 2020-03-06
Duración: 3H
ISBN: 9788415677116
Comentarios

¡Escucha lo que quieras cuando quieras!

Una gran variedad de contenido para escuchar a tu manera. Descarga los audiolibros en tu móvil en modo sin conexión, cambia de título tantas veces como quieras, comparte un libro con tus amigos y encuentra tu momento Storytel.

Prueba gratuita de 14 días