El soroll del temps - Julian Barnes

El soroll del temps

El soroll del temps

0.0 0 5 Autor: Julian Barnes
Disponible como libro electrónico.
És de matinada i un home fuma al replà de casa, davant de l'ascensor. A la maleta du una muda, pasta de dents i tres paquets de tabac. Es tracta de Dmitri Xostakóvitx, que espera, inquiet, la visita de la NKVD, la temuda policia secreta, i té encara l'esperança que se l'enduguin només a ell i no a tota la família. Sap que l'exili o Sibèria no serien les pitjors opcions.

Així arrenca l'esperada nova novel·la de Julian Barnes, que recrea tres moments en què el compositor rus va sentir l'amenaça directa del Poder soviètic: Xostakóvitx va haver de viure i crear —sobreviure i subsistir— sota el terror impune d'un règim totalitari.

Una gran novel·la sobre la lluita d'un home excepcional per mantenir la seva llibertat creativa i la seva integritat moral, a risc de passar a la història com un covard.

"Una obra mestra condensada que traça la batalla d'un home per la consciència i l'art al llarg de tota una vida, sota les insuportables exigències del totalitarisme." — Alex Preston (The Guardian)

"Una novel·la magistral que orquestra hàbilment el murmuri i el soroll, alhora que retrata un dels principals artistes soviètics del segle XX." — The Australian
Idioma: Català Categoría: Suspense y terror Traductor:

Editorial: Angle Editorial
Publicado: 2016-06-07
ISBN: 9788415307303
Comentarios

¡Escucha lo que quieras cuando quieras!

Una gran variedad de contenido para escuchar a tu manera. Descarga los audiolibros en tu móvil en modo sin conexión, cambia de título tantas veces como quieras, comparte un libro con tus amigos y encuentra tu momento Storytel.

Prueba gratuita de 14 días