Muestra
Els ossos soterrats - Silvestre Vilaplana, Silvestre Vilaplana i Barnés

Els ossos soterrats

Els ossos soterrats

4,36 11 5 Autor: Silvestre Vilaplana, Silvestre Vilaplana i Barnés Narrador: Jordi Varela
Audiolibro.
Libro electrónico.
Després de la guerra civil, i en un petit indret del País Valencià, cinc homes són salvatgement executats una nit i soterrats en una fossa comuna. Ningú no sap el parador concret dels cossos fins que, setanta anys després, l’arqueòloga Júlia Ardid i el seu jove equip intentaran descobrir on són els cadàvers i qui va assassinar aquells homes per tal de fer justícia i treure a la llum les seves restes.

A les extremes dificultats d’iniciar l’excavació s’hi afegiran coaccions de tota mena: des de polítics i eclesiàstics interessats en mirar cap a l’altra banda fins a ferides familiars mal tancades que ressorgeixen de l’oblit. I és que ja se sap: tot mort té una història al darrere que potser a algú no li interessa gaire desvetllar, i ni molt menys saber d’on venim i desenterrar el passat. I més quan resulta que la fossa no conté només els cadàvers dels cinc homes. Hi ha una sorpresa terrible amagada sota terra que ho canviarà tot.
Idioma: Català Categoría: Novela negra Traductor:

Editorial: Storyside
Publicado: 2019-06-18
Duración: 7H 11M
ISBN: 9789178974962

Editorial: Editorial Alrevés
Publicado: 2016-08-29
ISBN: 9788416328673
Comentarios

¡Escucha lo que quieras cuando quieras!

Una gran variedad de contenido para escuchar a tu manera. Descarga los audiolibros en tu móvil en modo sin conexión, cambia de título tantas veces como quieras, comparte un libro con tus amigos y encuentra tu momento Storytel.

Prueba gratuita de 14 días