Muestra
A l'amic escocès - Maria Barbal

A l'amic escocès

A l'amic escocès

3.67 15 5 Autor: Maria Barbal Narrador: Jordi Boixaderas, Neus Sendra, Carme Ambrós, Jaume Aguiló, Carme Calvell, Marcel Navarro, Nuria Llop, Xavi Martín, Jordi Llovet, Lu Fabres, James Philips, Mariví Chacón, Yolanda de Gispert, Mar Nicolás
Disponible como audiolibro.
El dibuix del jardí de l’hospital on dos soldats ferits s’estan curant porta una dedicatòria: «A l’amic escocès». La va escriure un noi nascut en un poble del Pirineu i està adreçada a un brigadista de la Guerra Civil Espanyola. Tant l’un com l’altre contribueixen a fer memorable aquesta novel·la. Assistim a la infantesa i la joventut del Benet, al seu ampli ambient familiar, a com renuncia a la ciutat i, acabada la guerra, a una carrera artística. També, a la seva gran història d’amor i a l’amistat, que ha crescut forta en moments difícils i s’alça per damunt dels anys. El George ens assabentarà del que encara ens faltava conèixer de tots dos i llavors, com si fos un arbre, s’adona que ha posat les arrels a la terra de l’altre. Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.
Idioma: Català Categoría: Novelas Traductor:

Editorial: Columna CAT
Publicado: 2019-07-04
Duración: 8H 12M
ISBN: 9788466425186
Comentarios

Ten siempre un buen libro que escuchar y leer cuando y como quieras.

¡Leer y escuchar tantos libros como quieras! Descarga los audiolibros para escuchar en modo sin conexión, cambia tu selección cuantas veces lo desees, elige una historia para tus hijos o descubre libros que normalmente no escucharías. Es sencillamente la mejor experiencia literaria que puedes obtener en tu móvil.
Prueba gratuita de 14 días