1 Valoraciones
4
Idioma
Català
Categoría
Juvenil y Young Adults

Dies feliços

Autor: Angel Burgas Libro electrónico

El Club de la Cistella comença segon d’ESO i ho fan amb dubtes però amb nous reptes. La Martina i els seus amics estan disposats a donar guerra de nou, però en aquesta ocasió cal destacar l’arribada d’un nou personatge que es creu el centre del món i també els problemes que els causa la Pajarica, la nova presidenta.

Una història envoltada d’entrebancs que té lloc durant el primer trimestre de curs i en la qual es veuen involucrats en un robatori, viuen una festa de Nadal complicada, un Halloween accidentat i es posen en contacte amb bandes llatines que no saben què els depararan.

Sabran sortir-se de tots els problemes? Aconseguiran superar el trimestre amb èxit? Una aventura emocionant del principi al final que ens tindrà ben entretinguts!

Àngel Burgas (Figueres, 1965) és escriptor. Pertany al consell de redacció de la revista "Faristol" especialitzada en literatura infantil i juvenil, i és un dels membres de "Libres al replà", bloc especialitzat en LIJ. Compagina la literatura per adults amb la literatura per a joves. Ha obtingut guardons com ara el Premi Mercè Rodoreda, el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra o el Galera Jóvenes Lectores. Ha fet cursos de narrativa creativa i ha impartit classes al màster de Foment de la lectura a la UB. Actualment és jurat del Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions, porta els clubs de lectura del Premi Crexells de l’Ateneu Barcelonès. La seva darrera novel·la per a joves, "Noel et busca" (2012) ha obtingut el premi Crítica Serra d’Or 2013, ha estat seleccionat per a la llista d’honor de l’IBBY i com a finalista al Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministerio de Cultura espanyol.

© 2021 SAGA Egmont (Libro electrónico) ISBN: 9788726861846