1 Valoraciones
4
Idioma
Català
Categoría
Juvenil y Young Adults

Tots estimem l'Emma

Autor: Angel Burgas Libro electrónico

L’Emma, una jove de divuit anys amb molts amics i segura de si mateixa, veu a la pantalla del mòbil que en Víctor, un amic, l’està trucant. Així que respon al telèfon, sent una veu diferent, en Pau, un senyor d’uns cinquanta anys que ha trobat un mòbil perdut, ha vist fotos de l’Emma a la galeria i ha decidit trucar-la per tornar-li el telèfon. A partir d’aquí es destapa un secret familiar i l’Emma comença cercar els seus orígens.

Un thriller ambientat entre Barcelona i Nàpols intrigant en el qual es dona molta importància a les relacions d’amistat i a les relacions sentimentals, i tracta temes com la identitat, les drogues i la sexualitat. Una història intensa i plena de misteris per descobrir, que permet que tant joves com adults s’ho passin d’allò més bé llegint-la per trobar la clau d’aquest secret!

Àngel Burgas (Figueres, 1965) és escriptor. Pertany al consell de redacció de la revista "Faristol" especialitzada en literatura infantil i juvenil, i és un dels membres de "Libres al replà", bloc especialitzat en LIJ. Compagina la literatura per adults amb la literatura per a joves. Ha obtingut guardons com ara el Premi Mercè Rodoreda, el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra o el Galera Jóvenes Lectores. Ha fet cursos de narrativa creativa i ha impartit classes al màster de Foment de la lectura a la UB. Actualment és jurat del Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions, porta els clubs de lectura del Premi Crexells de l’Ateneu Barcelonès. La seva darrera novel·la per a joves, "Noel et busca" (2012) ha obtingut el premi Crítica Serra d’Or 2013, ha estat seleccionat per a la llista d’honor de l’IBBY i com a finalista al Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministerio de Cultura espanyol.

© 2021 SAGA Egmont (Libro electrónico) ISBN: 9788726861815