Näyte
Snösystern - Maja Lunde

Snösystern

Snösystern

4,32 68 5 Kirjailija: Maja Lunde Lukija: Hannes Meidal
Äänikirja.
Storslagen adventslyssning för hela familjen. Julian tycker att julen är det bästa som finns, och dessutom fyller han år på julafton! Men i år är ingenting som vanligt. Julian och hans familj bär på en stor sorg efter storasyster Juni, och Julians föräldrar verkar helt ha glömt bort att det snart är jul.

Men så träffar Julian Hedvig, som är full av konstiga ord och som förstår precis hur viktig julen är, och de blir snart vänner. Fast visst är det något som inte stämmer? Varför är Hedvig alltid ensam hemma? Vem är den mystiske mannen som smyger runt i hennes trädgård, och varför verkar det vara helt omöjligt att lära henne simma? Maja Lunde har skrivit en stämningsfull och spännande berättelse om jullängtan och hopp i bästa HC Andersen-anda.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Alkuperäisotsikko: Snøsøsteren Kääntäjä: Barbro Lagergren

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2019-11-22
Pituus: 4T 2M
ISBN: 9789178275588
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää