Näyte
Alice i underlandet - Robert Ingpen, Lewis Carroll

Alice i underlandet

Alice i underlandet

3,88 362 5 Kirjailija: Robert Ingpen, Lewis Carroll Lukija: Cecilia Nilsson
Äänikirja.
E-kirja.
En dag när Alice sitter under ett träd och läser får hon syn på en liten vit kanin klädd i väst. Till hennes stora förvåning ser hon hur kaninen plockar upp en klocka ur västfickan. "Kära nån, jag är sen!", muttrar kaninen innan han skyndar vidare och Alice bestämmer sig för att springa efter. När kaninen försvinner ner i ett hål i marken följer Alice med och plötsligt faller hon. Hon faller och faller tills hon kommer till det underliga underlandet och ett rum med en dörr som är alldeles för liten ...

Den klassiska sagan "Alice i underlandet" publicerades första gången 1865 och har sedan dess lästs och uppskattats av både barn och vuxna i alla tider.

Lewis Carroll, egentligen Charles Lutwidge Dodgson, (1832-1898) var en en brittisk författare, matematiker, amatörfotograf och logiker som hade stort inflytande på barnlitteraturen. Han är mest känd för verken "Alice i underlandet" och uppföljaren "Alice i spegellandet", två böcker som är utmärkta exempel på Carrolls speciella sätt att skriva med ordspel, logik och rik fantasi.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Svenska Ljud Classica: 1 Kääntäjä: Christina Westman

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: SAGA Egmont
Julkaisuvuosi: 2013-11-01
Pituus: 3T 7M
ISBN: 9789186023249

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: B. Wahlströms Bokförlag
Julkaisuvuosi: 2017-05-05
ISBN: 9789132164491
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää