Aktiedrottning - Isabella Löwengrip, Pingis Hadenius, Linda Newnham

Aktiedrottning

Formaatti: Saatavilla äänikirjana & Saatavilla e-kirjana

Aktiedrottning

Formaatti: Saatavilla äänikirjana & Saatavilla e-kirjana
3T 25M
Ruotsi
3,92
Lustfylld liten bok om hur du får pengarna att växa!

Aktier – bara något för ”ekonominissar”? Investera – gärna, men hur och i vad? Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius har, genom boken Economista och podcasten med samma namn, länge kämpat för att kvinnor ska få ett bättre ekonomiskt självförtroende. Nu vill de ta ytterligare ett steg och sprida kunskapen om hur man investerar i aktier och andra tillgångar som får dina sparpengar att växa.

Målet är att lägga grunden för ett sundare samhälle där kvinnor kan och vågar skaffa sig en bättre ekonomi och, genom det, sikta lite högre i livet.

I nya boken #Aktiedrottning går de igenom grunderna för aktier och sparande, värdering, pension och andra investeringar. Lustfylld inspiration i kombination med handfasta råd, från grundläggande information om hur man kommer igång med en aktieportfölj, till när det är köpläge. Pedagogiskt och lättillgängligt tar de sig an ett till synes komplicerat ämne med utgångspunkten: Du kan själv! Dessutom bjuder författarna på sina egna erfarenheter och misstag på vägen.
Lisätietoa äänikirjasta:
Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2017-11-16
ISBN: 9789176517543
Lisätietoa e-kirjasta:
Julkaisuvuosi: 2017-10-16
ISBN: 9789137151892
3T 25M
Ruotsi
3,92

Samankaltaisia kirjoja

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää