Näyte
Maktspelet - S1E7 - Michelle Miller

Maktspelet - S1E7

Maktspelet - S1E7

3.73 201 5 Kirjailija: Michelle Miller Lukija: Mattias Linderoth
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Tara Taylor lever för sin karriär - hon är den första som kommer till kontoret och den sista att gå hem. Just när hon undrar om det är värt det blir hon kontaktad av sitt ex Todd Kent, en karismatisk finansman och ökänd kvinnokarl. Han erbjuder Tara en deal hon inte kan motstå - att vara en del av teamet som ska lansera en helt ny dejtingapp.

Det visar sig snabbt att Taras nya liv är stenhårt. Hon blir en del av ett team där sex, maktspel och intriger är en del av vardagen. Hon inser att hennes vän idag kan vara hennes fiende imorgon i en värld där allt är till salu bara priset är det rätta. Hur långt är Tara egentligen villig att gå för att nå toppen?

'Michelle Millers sexiga debutroman är en fullständig inblick i de unga, framgångsrikas liv på Manhattan. Det är lika bra att ge efter för du kommer inte kunna lägga den ifrån dig.'
Lauren Weisberger, författare av Djävulen bär Prada
Kieli: Ruotsi Kategoria: Jännitys Sarja: Maktspelet: 7 Alkuperäisotsikko: The underwriting Kääntäjä: Lena Olsson

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Bokfabriken
Julkaisuvuosi: 2017-11-14
Pituus: 56M
ISBN: 9789176297988

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Bokfabriken
Julkaisuvuosi: 2017-11-14
ISBN: 9789176297971
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää