Livet går så fort. Och så långsamt - Martina Haag, Matrina Haag

Livet går så fort. Och så långsamt

Lukija: Martina Haag
Formaatti: Äänikirja & E-kirja

Livet går så fort. Och så långsamt

Lukija: Martina Haag
Formaatti: Äänikirja & E-kirja
3T 30M
Ruotsi
3,24
Mer än trettio år har gått, men jag kan än idag ta ett klassfoto från högstadiet och på mindre än en minut gradera alla klasskompisarna, i coolhetsordning. Hur enkelt som helst lista varenda jävels exakta plats i hierarkin. Det gällde att försvara sin position, att hela tiden sträva uppåt, men om man gjorde fel sak, eller hade på sig fel kläder eller pratade med fel person kunde man plötsligt bara falla hjälplöst i rangordning och hamna bland de pinsamma eller mobbade eller bara bli en sån där som ingen pratade med.
Den där tiden. Den där skolgården. Som var hela ens universum. Med alldeles egna regler och lagar. Ett helt kungarike, utan några vuxna överhuvudtaget.
Livet går så fort. Och så långsamt. är en roman om hur man formas som person, om de där händelserna i livet som är avgörande för vem man sedan blir.
Lisätietoa äänikirjasta:
Julkaisija: Piratförlaget
Julkaisuvuosi: 2017-12-27
ISBN: 9789164233806
Lisätietoa e-kirjasta:
Julkaisija: Piratförlaget
Julkaisuvuosi: 2019-10-25
ISBN: 9789164243119
3T 30M
Ruotsi
3,24
Kategoria: Romaanit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää