Näyte
Bara du - Ninni Schulman

Bara du

Bara du

3,88 8457 5 Kirjailija: Ninni Schulman Lukija: Julia Dufvenius, Niklas Engdahl
Äänikirja.
E-kirja.
Den populära deckarförfattaren Ninni Schulman har skrivit en drabbande spänningsroman med hög igenkänningsfaktor. Om vårt behov av att vara både omhändertagna och behövda i en tid som hyllar frihet och självständighet. Det är en stark historia om ensamhet och kärlek, beroende och besatthet.

Pål arbetar som spärrvakt i Stockholms tunnelbana. Efter några tunga år är han redo att möta kärleken igen.

Iris är frilansande formgivare och lever singelliv med alla dejtingappar ett klick bort. Men hon är trött på ensamheten och har länge letat efter den perfekte mannen, han som älskar henne på riktigt och inte lämnar henne hur besvärlig hon än är.

Till slut hittar de varandra.

Pål är alldeles underbar och ibland får Iris nästan för sig att han känner henne bättre än hon själv gör. Han verkar alltid veta precis vad hon behöver. De tillbringar alltmer tid tillsammans och försakar allt annat. Till slut börjar vännerna undra om allt verkligen är som det ska. Det är det inte. I själva verket är de på väg mot en katastrof.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Dekkarit Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2018-04-23
Pituus: 8T 24M
ISBN: 9789176517888

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Bokförlaget Forum
Julkaisuvuosi: 2018-08-01
ISBN: 9789137150710
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää