Näyte
Dubbeldeckarna och fallet med de mystiska stölderna - Jørn Lier Horst

Dubbeldeckarna och fallet med de mystiska stölderna

Dubbeldeckarna och fallet med de mystiska stölderna

4.0 135 5 Kirjailija: Jørn Lier Horst Lukija: Mirja Turestedt
Saatavilla äänikirjana.
Märkliga saker händer i Elvestad, och det är bara Tilde, Viktor och hunden Åtto som kan lösa mysteriet. Jørn Lier Horsts verklighetstrogna barndeckare är spänning från första till sista sidan. Det du läser skulle kunna hända nu, och det skulle kunna hända dig!
Ingen i Elvestad ser något samband mellan de underliga saker som händer den här sommaren. Bagaren Monsen blir av med all sin jäst, på stranden är tunnorna till den nya badbryggan plötsligt borta, och i parken har någon rivit upp och tagit med sig alla enbärsbuskarna. Listan över stulna saker blir bara längre och längre – och mer och mer obegriplig. Vännerna Tilde och Viktor famlar i blindo, men hunden Åtto har som väl är fått upp ett spår …
Jørn Lier Horst är polis och en av Norges mest kända deckarförfattare. Hans långa erfarenhet av polisarbete inspirerade honom till att skriva serien om agenterna Tilde och Viktor. Böckerna har tagit de norska läsarna med storm och snabbt blivit bästsäljare. De utspelar sig i den lilla staden Elvestad, där Tilde, Viktor och hunden Åtto samlar bevis, följer spår och inte så sällan tar upp jakten på farliga förbrytare. Hans Jørgen Sandnes färgrika illustrationer bidrar till att skapa än mer spänning och läsglädje.

Översättare: Barbro Lagergren,
Illustratör: Hans Jørgen Sandnes
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Dubbeldeckarna: 2 Alkuperäisotsikko: Operasjon Tordensky Kääntäjä: Barbro Lagergren

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2018-01-15
Pituus: 47M
ISBN: 9789176517932
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää