Vapenbröderna - Gunnar Örnulf

Vapenbröderna

Vapenbröderna

0.0 0 5 Kirjailija: Gunnar Örnulf
Saatavilla e-kirjana.
Såväl Karl Fredrik som Friedel ångrade i denna stund djupt, att de varit nog oförsiktiga och tanklösa att låta elden brinna fritt även efter mörkrets inbrott. De borde ha kunnat tänka sig att skenet av elden med nödvändighet måste observeras utifrån havet av de fartyg, som befunno sig inom synhåll. Elden skulle naturligtvis uppfattas som någon slags signal, och då man inte kunde förstå meningen med densamma, skulle man naturligtvis komma närmare för att utröna orsaken.

Det skulle åtminstone med all säkerhet bli fallet, om elden observerades från ett krigsfartyg. Och det var detta de båda ynglingarna i dessa spännande ögonblick mest av allt fruktade, ehuru ingen av dem sagt ett ord därom.

B. WAHLSTRÖMS RÖDGRÖNA RYGGAR har fyllt svenska barns bokhyllor sedan början av 1900-talet. Böckerna är dokument av sin tid och bör läsas som sådana. Vi har valt att inte omarbeta texterna och förlaget står inte bakom eventuella åsikter och uttryck som kan upplevas som stötande, då vi ser detta som ett digitalt tillgängliggörande av historiskt material.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Unga hjältar: 3 Kääntäjä:

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Storytel Publishing
Julkaisuvuosi: 2017-11-29
ISBN: 9789132203718
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää