Kokeile
Violettas - Min dagbok ett år senare - Disney

Violettas - Min dagbok ett år senare

Violettas - Min dagbok ett år senare

4.286885245901639 122 5 Kirjailija: Disney Lukija: Ida Olsson
Saatavilla äänikirjana.
I den här andra dagboken har Violetta vuxit till sig och är mer bestämd och självsäker. Musiken är det viktigaste i hennes liv och det som ger henne kraft att utvecklas och tro på sig själv. Men hur begriper man sig på killar? Leon och Diego gör henne tokig! Vilken tur då att hon har sina kompisar Francesca och Camila som ställer upp när hon behöver det som mest. Särskilt när hon saknar sin mamma. Och fast hjärtat ibland känns tungt är hon förälskad i själva livet: sådan är Violetta. Violetta Min dagbok, Ett år senare är inspirerad av den populära serien på Disney Channel. Det är den efterlängtade uppföljaren till succén Violetta, Min dagbok, som redan har översatts till många språk och är en bästsäljande ungdomsbok.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Violetta: 2 Alkuperäisotsikko: Il mio diario. Un anno dopo Kääntäjä: Carin Bartosch Edström

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Egmont Publishing AB
Julkaisuvuosi: 2018-01-08
Pituus: 2T 1M
ISBN: 9789178051786
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää