Näyte
Biodlaren från Aleppo - Christy Lefteri

Biodlaren från Aleppo

Biodlaren från Aleppo

4,06 855 5 Kirjailija: Christy Lefteri Lukija: Rafael Pettersson
Äänikirja.
E-kirja.
Vackra Aleppo. En av världens äldsta städer. Ett världsarv skimrande av brons, med ett virrvarr av minareter och välvda tak. Där öknens närhet kändes i luften och solen kastade en röd skugga i skymningen. Fälten av blommor och sjungande bikupor utanför staden. Luften fylld av dofter… Tills kriget kom och förde med sig mörker, eld och död.

När kriget berövat dem allt tvingas Nuri och Afra att ta det svåra beslutet att lämna sitt hem, sitt land, sitt allt. De reser genom en sönderbombad värld, bär på en obeskrivlig smärta, och utsätts för enorma faror. Det enda hopp de har kvar är att de ska hitta trygghet i England och kunna bygga upp en ny tillvaro där.

Biodlaren från Aleppo är en gripande och oerhört stark roman som påminner oss om historieberättandets kraft och om den stabila punkt ett litet bi kan utgöra i en värld som har slutat att vara begriplig.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Romaanit Alkuperäisotsikko: The Beekeeper of Aleppo Kääntäjä: Ellinor Bergman

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Bokförlaget NoNa
Julkaisuvuosi: 2020-04-28
Pituus: 9T 8M
ISBN: 9789189177000

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Bokförlaget NoNa
Julkaisuvuosi: 2020-11-23
ISBN: 9789188901996
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää