Näyte
Ulv i fårakläder - Linda H Staaf

Ulv i fårakläder

Ulv i fårakläder

3,51 1497 5 Kirjailija: Linda H Staaf Lukija: Ludvig Josephson
Äänikirja.
E-kirja.
Det är lördagsmorgon den 25 juli 2009 och EU-toppmöte i Åre. Europas blickar är riktade mot Sverige och då händer det som inte får hända: en man skjuts till döds på ett anrikt hotell mitt i centrum, en kallblodig avrättning.

Strax därefter inkommer ett bombhot mot kabinbanan och en grupp turister fastnar högt över marken, långt uppe på kalfjället. Insatspolisen Christian Ståhl inleder en kamp mot tiden för att rädda turisterna och när nationella insatsstyrkan inte kan inställa sig snabbt nog tar han hjälp på annat håll. Man inleder en intensiv jakt över vidsträckta fjäll, genom mörka skogar och i jämtländska byar. Snart uppenbarar sig en organisation som är beredd att göra vad som helst för att få makt – och inte minst hämnd.

Linda H Staaf är utbildad jurist och nationalekonom, och arbetar i dag som underrättelsechef på NOA, Polisens nationella operativa avdelning. Hennes debutbok, "Ulv i fårakläder", är en välskriven och trovärdig thriller med högt tempo från början till slut.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Dekkarit Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Word Audio Publishing
Julkaisuvuosi: 2020-07-23
Pituus: 13T 5M
ISBN: 9789178298112

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Word Audio Publishing
Julkaisuvuosi: 2020-07-23
ISBN: 9789178298129
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää