Näyte
Ren som snö - George P. Pelecanos

Ren som snö

Ren som snö

3.44 507 5 Kirjailija: George P. Pelecanos Lukija: Stefan Sauk, Louise Østergaard
Saatavilla äänikirjana.
Christopher Wilson, en svart polisman i civila kläder, har i samband med en förvirrad situation på gatan skjutits ihjäl av en vit polisman. Wilsons mor, Leona, söker upp privatdetektiven Derek Strange för att återupprätta sin döde sons heder. Internutredningen visade nämligen att han med alkohol i blodet och utan att vara i tjänst dragit sitt vapen mot en oskyldig man. När Derek söker upp den vite polismannen Terry Quinn visar det sig att han lämnat poliskåren efter dödsskjutningen. Han klarade inte av att leva med ryktena om att det skulle ligga rasistiska motiv bakom misstaget. Snart kommer Strange fram till att den man som Chris Wilson drog vapen mot hade en koppling till Chris syster Sondra och tillsammans med Terry Quinn dras han in i Washingtons undre värld. Spåren leder till en av de stora heroinhandlarna och det står alltmer klart att Chris Wilsons död inte var en slump.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Dekkarit Sarja: Derek Strange: 1 Alkuperäisotsikko: Right as rain Kääntäjä: B06 Einar,Einar Heckscher

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Storyside
Julkaisuvuosi: 2004-11-01
Pituus: 10T 47M
ISBN: 9789170365300
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää