Näyte
Inte av denna världen - Yaa Gyasi

Inte av denna världen

Inte av denna världen

3,81 164 5 Kirjailija: Yaa Gyasi Lukija: Ana Gil de Melo Nascimento
Äänikirja.
E-kirja.
Gifty studerar neurovetenskap vid Stanforduniversitetet och utför avancerad forskning i syfte att finna en medicinsk behandling mot depression och beroende. Hennes bror Nana var en lovande idrottsman men blev beroende av OxyContin efter en fotskada, vilket fick oerhörda konsekvenser. Hennes deprimerade mor lämnar sällan sängen, svårt traumatiserad efter flytten till USA.

Gifty bestämmer sig för att finna den naturvetenskapliga förklaringen till den olycka som drabbat dem som står henne närmast. Samtidigt lockas hon allt mer tillbaka till sitt eget och sin familjs ghananska ursprung. Finns hoppet om en lösning snarare i detta sökande än i hennes avancerade forskningsprojekt?

Yaa Gyasis nya roman efter världsframgången med Vända hem är ett starkt berörande porträtt av en familj i USA som präglas av emigration, av depression, av beroende och sorg. Det är en roman om tro, vetenskap, religion och kärlek. Det är en oförglömlig läsupplevelse av den amerikanska litteraturens nya stjärnskott.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Romaanit Alkuperäisotsikko: Transcendent Kingdom Kääntäjä: Inger Johansson

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Norstedts
Julkaisuvuosi: 2020-10-05
Pituus: 8T 9M
ISBN: 9789113109381

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Norstedts
Julkaisuvuosi: 2020-12-24
ISBN: 9789113109343
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää