Näyte
Övergiven värld - Sofia Bergting

Övergiven värld

Övergiven värld

4,17 70 5 Kirjailija: Sofia Bergting Lukija: Stina Engelbrecht
Äänikirja.
E-kirja.
Porten till de dödas rike har öppnats

”Övergiven värld” är den första av sex delar i en ny, sagolikt spännande fantasyserie: De dödas rike.Porten till de dödas rike har öppnats och onda demoner har tagit över världen. Mänsklighetens hopp står till Lin, ett skogsrå, en urkraft sprungen ur de gamla sagorna. Tillsammans med krigaren och läromästaren Alkuin ger hon sig ut på en farlig resa för att finna sina krafter innan det är för sent. Snart kommer hon att stå öga mot öga med mänsklighetens förgörare, demonen Guishen. Endast genom att tänka kritiskt och tro på sig själv kan Lin vinna den striden.

Böckerna är skrivna av Sofia Bergting och illustrerade av Peter Bergting. De fängslande äventyren i serien De dödas rike, med såväl nordiska som östasiatiska influenser, är lättlästa och rikt illustrerade med Peter Bergtings vackra och kontrastrika bilder. Historien löper i kronologisk ordning men böckerna kan även läsas fristående.

Mer information om de andra böckerna i serien samt extramaterial finns på www.dedodasrike.se
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: De dödas rike: 1 Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Mindport Audiobooks
Julkaisuvuosi: 2016-01-08
Pituus: 1T 11M
ISBN: 9789198207378

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Bonnier Carlsen
Julkaisuvuosi: 2011-05-29
ISBN: 9789143513202
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää