Näyte
Levande död i Dallas - Charlaine Harris

Levande död i Dallas

Levande död i Dallas

4.11 817 5 Kirjailija: Charlaine Harris Lukija: Åsa Forsblad Morisse
Saatavilla äänikirjana.
Trots att Sooie Stackhouse vill leva ett stillsamt liv, så tycks det aldrig bli så. Kanske beror det på att hon kan läsa tankar, kanske på att hennes pojkvän är vampyr. I den här boken är det inte mindre än två mysterier som måste lösas. En kollega till Sookie hittas mördad och mordet verkar ha kopplingar till en hemlig och olaglig sexklubb. Dessutom måste Sookie jobba för vampyren Eric, och han lånar ut henne till sina vänner i Dallas eftersom en vampyr där har försvunnit under mystiska omständigheter. Sookie träffar på en mängd konstiga varelser och det gäller att hålla tungan rätt i mun för att veta vem som är vän och vem som är fiende. Vampyrer och mysterier i en härlig mix, kryddat med heta känslor. Detta är bokserien bakom den populära teveserien True Blood, där bland annat Alexander Skarsgård har fått beröm för sin insats som vampyren Eric. Detta är den andra delen om Sookie Stackhouse.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Fantasia & scifi Sarja: True blood: 2 Alkuperäisotsikko: Living dead in Dallas Kääntäjä: Thomas Engström

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Word Audio Publishing
Julkaisuvuosi: 2010-05-28
Pituus: 8T 54M
ISBN: 9789186615130
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää