Näyte
Allt som var mitt : Historien som inte får berättas - Cissi Wallin

Allt som var mitt : Historien som inte får berättas

Allt som var mitt : Historien som inte får berättas

4,43 4158 5 Kirjailija: Cissi Wallin Lukija: Cissi Wallin
Äänikirja.
E-kirja.
Cissi Wallins instagraminlägg hösten 2017, då hon namngav en känd medieprofil som våldtagit henne, satte igång det svenska #MeToo-upproret på allvar. Efter det har Cissi hyllats, hånats, hatats och hotats. Hon dömdes hösten 2019, i en hårt mediabevakad rättegång, för grovt förtal mot den man hon 2017 namngett som sin förövare. Här hade Wallin kunnat välja att låta sig tystas. Men viljan att berätta blev starkare än någonsin. Hennes motståndare har försökt att stoppa boken, genom att hota det tidigare förlaget med rättsliga konsekvenser. Cissi valde då att ge ut sin bok på eget förlag istället.

”Allt som var mitt” är berättelsen om skammen, ångesten och rädslan efter ett övergrepp. En smärtsam historia om ett destruktivt uteliv, droger, fylla, osäkerhet, utnyttjande, svek och förnedrande sex. Men även en vacker beskrivning av stolthet, systerskap, rättvisepatos och mod.

Så här beskriver författaren Cissi Wallin boken med egna ord:

”Detta är historien som inte får berättas. Som blivit stoppad gång på gång. Hela den osannolika sanningen. Jag kanske hamnar i fängelse för att jag låter dig lyssna på den. Men alternativet kändes värre.”

Delar av vinsten av boken kommer Cissi Wallin att skänka till Roks Sveriges arbete för utsatta kvinnor och barn.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Elämäkerrat Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Cissi Wallin Produktion AB
Julkaisuvuosi: 2020-08-25
Pituus: 6T 21M
ISBN: 9789151960296

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Cissi Wallin Produktion AB
Julkaisuvuosi: 2020-08-25
ISBN: 9789151960289
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää