Näyte
Den helt sanna julsagan om kentauren som ville hem - Lucka 1: Hästen - Mats Strandberg

Den helt sanna julsagan om kentauren som ville hem - Lucka 1: Hästen

Den helt sanna julsagan om kentauren som ville hem - Lucka 1: Hästen

4,3 233 5 Kirjailija: Mats Strandberg Lukija: Johan Ehn
Äänikirja.
DET ÄR FÖRSTA DECEMBER och snön har just börjat falla. Genom den kalla natten galopperar Ken Taur på väg hem till kentaurernas hemliga rike. Han har varit borta från sin familj länge, men han tänker inte fira en enda jul till utan dem. Om bara inte vägen varit så lång, om bara inte mörkret varit så stort, om han bara inte varit så väldigt ensam ...

Det här är en alldeles sann julsaga om vänskap, hemlängtan och om att lära sig skilja sagor från sanning. Underbar lyssning för alla stora och små som otåligt väntar på julen! En nytt avsnitt publiceras varje dag ända fram till julafton.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Julkalender – Den helt sanna julsagan om kentauren som ville hem: 1 Alkuperäisotsikko: Den helt sanna julsagan om kentauren som ville hem Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Rabén & Sjögren
Julkaisuvuosi: 2020-12-01
Pituus: 7M
ISBN: 9789129731590
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää