Näyte
Fyrtornet i Son-Li - Martin Widmark

Fyrtornet i Son-Li

Fyrtornet i Son-Li

4.37 206 5 Kirjailija: Martin Widmark Lukija: Jakob Eklund
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Tyko Flores äventyr fortsätter i Den andra världen, som inte bara har två solar och två regnbågar utan även en galen furste, som matar huvudstaden Son-Lis hajar med slavar. Men den största överraskningen är Julius, som visar vara sig en annan än den Tyko trodde...

Tyko och Julius har tagit sig till Den andra världen. Tack vare en skata, en råtta och en padda lyckades de undkomma den ryslige förmannen och slavlivet i gruvan.Den andra världen är full av överraskningar; där finns bland annat två solar och två regnbågar. Men den största överraskningen är Julius, som visar sig vara någon helt annan än den Tyko trodde...Tillsammans med tre personer i ett vaudevillesällskap, som verkar märkligt bekanta, reser de till huvudstaden, Son-Li. Härskaren av Den andra världen är en galen furste som har dödat sina egna föräldrar. Varje dag kastar han ner några av sina slavar i vattnet där hajarna väntar.Från Son-Li ska de försöka finna vägen till Den tredje världen där hans mamma hålls fången. Men att resa dit är väldigt farligt. Och dessutom är Tyko efterlyst.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Tyko Flores äventyr: 2 Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2011-08-08
Pituus: 4T 33M
ISBN: 9789173485357

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Bonnier Carlsen
Julkaisuvuosi: 2011-08-07
ISBN: 9789143512304
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää