Näyte
Hjärtat i vår vänskap - Anna Gavalda

Hjärtat i vår vänskap

Hjärtat i vår vänskap

3.28 372 5 Kirjailija: Anna Gavalda Lukija: Hannah Schmitz
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Billie – döpt efter Michael Jacksons Billie Jean – och Franck växer upp i en liten håla långt från Paris, där det inte ens finns några bilar att sätta eld på, där man super och slår sina barn, om man alls stannar kvar för att ta hand om dem. Billie bor i husvagn, Franck är den lille bögen som ingen bryr sig om. Hon har en våldsam far och en försupen styvmor, han är en mild enstöring. Hon försöker förtvivlat bli upptagen i flickornas gemenskap, han tecknar hellre än ägnar sig åt sport. Att de skulle bli vänner var det ingen som trodde. Men när de spelar tillsammans i en skolpjäs finner de varandra och utvecklar en helt speciell vänskap som följer dem upp i vuxen ålder.

Det är denna vänskap som Billie berättar om, för en stjärna på himlen, när Franck ligger medvetslös i en klippskreva och hon väntar på att dagen ska gry och hon kan hitta någon som kan hjälpa dem.

Anna Gavalda skriver gripande men ändå lekfullt om två udda människor som finner varandra mot alla odds.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Romantiikka Alkuperäisotsikko: Billie Kääntäjä: Maria Björkman

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2015-04-21
Pituus: 4T 29M
ISBN: 9789176510407

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Albert Bonniers förlag
Julkaisuvuosi: 2015-04-21
ISBN: 9789100152215
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää