Näyte
Den grymmaste månaden - Louise Penny

Den grymmaste månaden

Den grymmaste månaden

3.69 651 5 Kirjailija: Louise Penny Lukija: Dan Kandell
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Det är långfredag i den kanadensiska byn Three Pines. Men medan vårsolen skiner väntar någon på att mörkret ska lägga sig. Planen är att väcka liv i de döda genom en seans, men någonting går alldeles fruktansvärt fel ... kommissarie Armand Gamache anländer till en oerhört besynnerlig och gåtfull brottsplats. I ett gammalt övergivet och förfallet hus verkar någon bokstavligt ha skrämts till döds. Ska detta räknas som en naturlig död, eller rör det sig i själva verket om ett mord?

Inte heller underlättas kommissariens arbete av att det finns krafter i hans egen grupp som är ute efter att förråda honom. Hur långt är de egentligen beredda att gå för att få honom på fall? Det här är ett fall som tvingar kommissarie Gamache att möta sina inre demoner i lika hög grad som de i den tillsynes så fridfulla lilla byn, där relationer kan visa sig vara mycket farligare än de verkar vara.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Dekkarit Sarja: Kommissarie Gamache: 3 Alkuperäisotsikko: The cruellest month Kääntäjä: Charlotte Hjukström,Hjukström Charlotte

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Word Audio Publishing
Julkaisuvuosi: 2015-08-20
Pituus: 13T 55M
ISBN: 9789175234502

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Modernista
Julkaisuvuosi: 2015-08-24
ISBN: 9789176455999
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää