Kokeile
Donatorn - Harlan Coben

Donatorn

Donatorn

3.933812949640288 1390 5 Kirjailija: Harlan Coben Lukija: Reine Brynolfsson
Saatavilla äänikirjana.
Myron Bolitar blir en dag uppsökt av en gammal flickvän, och det hon berättar får honom helt att tappa fotfästet. Emily Downing säger att han är pappa till en trettonårig pojke som är döende. Jeremy frukten av en natts älskog innan Emily gifte sig med en annan man behöver en benmärgstransplantation. Från en donator som är spårlöst försvunnen. Knockad av dessa nyheter ger sig Myron huvudstupa ut i jakten efter den saknade donatorn. Men att hitta honom medför avslöjandet av ett mörkt mysterium som inbegriper en trasig familj, ett brutalt kidnappingsdrama och FBI. Någonstans i den smutsiga härvan finns donatorn. När tvivlen om vem som egentligen är far till Jeremy växer, försvinner ett barn och det utlöser en kedjereaktion av hjärtslitande sanningar och skrämmande avslöjanden.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Jännitys Sarja: Myron Bolitar: 7 Alkuperäisotsikko: Darkest Fear Kääntäjä: Helena Sjöstrand Svenn,Gösta Svenn

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Storyside
Julkaisuvuosi: 2016-01-07
Pituus: 9T 27M
ISBN: 9789176132555
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää