Näyte
Ljuset vi inte ser - Del 1 - Anthony Doerr

Ljuset vi inte ser - Del 1

Ljuset vi inte ser - Del 1

3,96 3497 5 Kirjailija: Anthony Doerr Lukija: Magnus Roosmann
Saatavilla äänikirjana.
Del 1 av 3.

Pulitzerpriset, Carnegie-medalj, ABIA-vinnare och över 100 000 femstjärniga läsaromdömen. Kritikerkår och läsare står enade: Ljuset vi inte ser är en mycket speciell bok!

Den franska flickan Marie-Laure har nyligen blivit blind och kan bara tolka krigets fasor genom ljud, dofter och beröring.

I Tyskland drömmer barnhemspojken Werner om att bli radiotekniker, men kan bara undslippa ett hårt liv i kolgruvan genom Hitlerjugend.

När Marie-Laure flyr det ockuperade Paris och Werner skickas på ett hemligt uppdrag förenas deras öden i Saint-Malo en stad som kommer att totalförstöras av kriget.

Ljuset vi inte ser är en gripande historia om människor som, mot alla odds, kämpar för att överleva. En fängslande berättelse om den grymhet som en gång slog klorna i Europa och om den godhet som göms i djupet av våra hjärtan.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Romaanit Sarja: Ljuset vi inte ser: 1 Alkuperäisotsikko: All the Light We Cannot See Kääntäjä: Thomas Andersson

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Bookmark Förlag
Julkaisuvuosi: 2015-11-03
Pituus: 7T 22M
ISBN: 9789188171627
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää