Kokeile
Moonlight - i en klass för sig - Belinda Rapley

Moonlight - i en klass för sig

Moonlight - i en klass för sig

4.591687041564792 409 5 Kirjailija: Belinda Rapley Lukija: Callin Öhrvall Delmar
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Alice, Charlie, Mia och Rosie är alla hästtokiga. Sommaren verkar som upplagd för att bli alldeles perfekt - de fyra bästa vännerna har alla sina ponnyer stallade på Rosies familjs gård, och sex veckors sommarlov ligger framför dem. Trots att flickorna - och deras ponnyer Dancer, Wish, Scout och Pirate - är så olika har de ett gemensamt mål: Att träna inför Fratton Cup, sommarens lokala tävling. Mia och Wish ska tävla i uppvisningsklassen och koncentrerar sig på att vara så snygga och prydliga som möjligt. Charlie och Pirate tänker delta mest på skoj, och Rosie och hennes knubbiga ponny Dancer är båda egentligen mer sugna på en god frukost än på att hoppa hinder. För Alice däremot är tävlingen på blodigt allvar. Hon är rädd att misslyckas och oroar sig för att hennes nerver ska ta överhanden. Under tävlingsförberedelserna får flickorna plötsligt syn på en annons i den lokala hästtidningen: En ponny har blivit stulen! Det är flickornas granne och konkurrent i Fratton Cup, Poppy, som förlorat sin ponny Moonlight. Alice, Charlie, Mia och Rosie bestämmer sig för att de måste hjälpa Poppy - de ska hitta Moonlight!
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Ponnydetektiverna: 1 Alkuperäisotsikko: The Ponny Detectives. Moonlight: Star of the Show Kääntäjä: Carina Jansson

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Lind & Co
Julkaisuvuosi: 2015-12-18
Pituus: 3T 5M
ISBN: 9789176630921

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Lind & Co
Julkaisuvuosi: 2015-03-20
ISBN: 9789176630853
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää