Näyte
Avslappning - Släpp taget - Camilla Gyllensvan

Avslappning - Släpp taget

Avslappning - Släpp taget

3.99 192 5 Kirjailija: Camilla Gyllensvan Lukija: Camilla Gyllensvan
Saatavilla äänikirjana.
Distans Till Livet - släpp taget

Den här meditationen är speciellt utformad för att du ska kunna släppa taget om dagen. Genom varsam guidning får du möjlighet att skapa distans till de händelser som kan ha hänt under dagen som kan skapa oro eller spänningar i kroppen. I övningen kommer du träna dig på att gradvis skapa en struktur för att släppa taget. Den här övningen kan med fördel användas innan du går och lägger dig eller strax innan du behöver samla dig själv och skapa en distans till vardagen. För bästa effekt kan du lyssna på den här filen i 21 dagar för att sedan lyssna varannan dag i 21 dagar och sedan vi behov. Du kan med fördel kombinera den med någon annan i serien Mindful meditations ljudfiler tex avslappning, andning eller kropps scanning.

Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer via ICNLP. Hon är utbildad i KBT, ACT och Mindfulness och driver ett utbildningsföretag som arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i kommunikation och ledarskap samt håller Internationella NLP utbildningar.

Sedan 2006 har hon coachat och utbildat hundratals klienter och använt mental träning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Camilla har hittills gett ut 28 ljudböcker samt skrivit boken NLP Kommunikation och det personliga ledarskapet utgiven 2017 samt är medförfattare i boken om Självsabotörer utgiven 2018.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Hyvinvointi & elämäntaito Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Mindboozt Publications
Julkaisuvuosi: 2018-05-23
Pituus: 22M
ISBN: 9789188739148
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää