Näyte
Början på värmen - Pernilla Gesén

Början på värmen

Början på värmen

4.64 226 5 Kirjailija: Pernilla Gesén Lukija: Ester Claesson
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Det har hunnit bli april och solen värmer både asfalten och ungdomarna på Sofia skola. Plötsligt anar flera av dem att ljuset kommer smygande. Hanna läggs in på kliniken för att få hjälp med sina ätstörningar, men den stora vändningen kommer inte förrän hon själv bestämmer sig. Hon vill bli frisk. Hon ska bli frisk.
Oskar tycker att alla andra är sjuka i huvudet. Hans styvfarsa Per och hans alkade morsa, lärarna i skolan, och inte minst alla invandrare. Allt är ju deras fel. När det till sist går riktigt illa blir han placerad i en stödfamilj. För första gången ser han hur livet faktiskt kan vara, utan bråk och utan skam.
Paulina däremot, har inte funnit sig tillrätta i sitt nya liv – med pappa boende i en ungdomlig tvåa och med ny tjej, med mamma ledsen och utarbetad. Paulina hjälper till med småsyskonen, men pappa tänker hon aldrig förlåta. Han har svikit.
Tessan och Set är fortfarande ihop, efter rekordlånga fem månader! Men så får Tessan reda på det hemskaste: hon måste flytta. Då är inte steget långt till att mitt i Valborgsfyllan kasta sig i armarna på någon annan …
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Klass 7B: 8 Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Storytel Publishing
Julkaisuvuosi: 2016-05-19
Pituus: 4T 33M
ISBN: 9789132167621

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Storytel Publishing
Julkaisuvuosi: 2016-05-13
ISBN: 9789132171628
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää