Näyte
Förstfödd - Filip Alexanderson

Förstfödd

Förstfödd

3.54 704 5 Kirjailija: Filip Alexanderson Lukija: Filip Alexanderson
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Tjugofemårige juridikstudenten Jonas jobbar svart på byggen för att kunna försörja sin sjuka mamma. En dag råkar han ut för en svår olycka men överlever mirakulöst. Hans tillvaro vänds upp och ner och han måste försöka förstå vem han är och vad som händer med honom. Snart inser Jonas att han är jagad och han tvingas ut på en flykt som tar honom in bland Stockholms skuggsidor.

I en annan del av staden är den tidigare polisen Viveca Eldh på jakt efter en person som bränner ut ensamma uteliggare med högspänning. När hon får i uppdrag att utreda ett otäckt ritualmord väcks händelser ur hennes förflutna till liv.

Förstfödd är en tät och actionfylld spänningsroman i ett välbekant Stockholm, som också rymmer sprickor av övernaturliga inslag som kan få oss att se på vår samtid med andra ögon. Stockholm blir sig aldrig mer likt.

Nu som originalserie på Viaplay under namnet Hidden.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Dekkarit Sarja: De dolda: 1 Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Norstedts
Julkaisuvuosi: 2016-06-09
Pituus: 11T 59M
ISBN: 9789113074016

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Norstedts
Julkaisuvuosi: 2015-10-12
ISBN: 9789113069074
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää