Kokeile
NextGenerationBusiness Del 6 Hur du bygger ett globalt imperium - Annalena Lindroos,linneá Kempe

NextGenerationBusiness Del 6 Hur du bygger ett globalt imperium

NextGenerationBusiness Del 6 Hur du bygger ett globalt imperium

3.08 50 5 Kirjailija: Annalena Lindroos,linneá Kempe Lukija: Annalena Lindroos
Saatavilla äänikirjana.
NumberOneYou Förlag presenterar: NextGenerationBusiness bok serie: Del 6: Hur du bygger ett globalt imperium Linnéa Kempe och Annalena Lindroos är två kraftfulla och inspirerande kvinnor som är runt om i världen och informerar, provocerar, utmanar och skapar medvetenhet för framtida entreprenörskap, framtida ledarskap, framtida privatekonomi och attityder som skapar rikedom både individuellt och globalt i den tiden som är nu Och i den här bokserien Nextgenerationbusiness på 9 delar går de igenom steg för steg - hur du i ditt liv och ditt företagande kan skapa företag och ett liv i NextgerationBusiness anda - Världen kallar på DIG. Och de är författare till denna ljudboksserie i 9 delar - NextGererationBusiness Annalena Lindroos har under det senaste 2 decennier hjälp människor runt om i världen att identifiera sin egen tro om pengar, tid, hälsa, familj, företag och skapa det resultat de vill ha i alla områden av livet. Hon är en kraftfull coach och har vid flera tillfällen blivit omtalad som "den kvinnliga Tony Robbins" då hon hjälper människor att skapa transformation i sina liv. Hon har också internationellt identifierats som #1 Wealth Entrepreneur och är en livs- och affärsstrateg som opererar på hög global nivå. Linnéa Kempe har trots sin unga ålder lyckats ta plats i både affärsvärlden, i media och på stora scener runt om i världen där hon redan har inspirerat och hjälpt tusentals människor att skapa framgång. Hon agerar ständigt på en global nivå och när hon inte står på scener så bygger hon relationer med allt ifrån stora investerare, företagsledare och finansiärer över hela världen för att kunna dela vidare den mest uppdaterade informationen om vad som händer på en större nivå, då den påverkar oss alla. Som VD för fler globala företag vet hon vad som fungerar och inte fungerar, i den tid som är just nu. I den här bokserien NextGenerationBusiness på 9delar går de igenom steg för steg - hur du i ditt liv och ditt företagande kan skapa företag och ett liv i NextGerationBusiness anda - Världen kallar på DIG. Del 1: Ställ in ditt mindset för dagens arbetsmarknad Del 2: Positionera dig direkt för bästa kredibilitet Del 3: Bygg smart, lättsamt och vinstdrivande Del 4: Konsten att kunna sälja sig själv Del 5: Bli bäst på marknadsföring Del 6: Hur du bygger ett globalt imperium Del 7: Jobba PÅ ditt bolag för att skapa mer tid Del 8: Lär dig tänka som en investerare direkt Del 9: Förstå din vision och mission för framtiden
Kieli: Ruotsi Kategoria: Talous & liike-elämä Alkuperäisotsikko: NextGenerationBusiness Del 6 Hur du bygger ett globalt imperium Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Numberoneyou
Julkaisuvuosi: 2018-06-25
Pituus: 38M
ISBN: 9789177475088
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää