Näyte
Breven från Maresi - Maria Turtschaninoff

Breven från Maresi

Breven från Maresi

4.12 153 5 Kirjailija: Maria Turtschaninoff Lukija: Maria Turtschaninoff
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Breven från Maresi är en bok om att törsta efter trygghet och längta efter hopp. Om att inte se döden som slutet och om tröst och de goda gåvorna som bär genom livet.
Historien om Maresi, den kunskapstörstande flickan, fortsätter! I denna efterlängtade tredje del återvänder Maresi till hembyn Rovas från vilken hon som barn skickades bort för att undkomma svälten. Rovas är ett land märkt av hårt slit, fattigdom och okunskap. Maresi vill grunda en flickskola för att dela med sig av allt hon lärt sig i det Röda Klostret och förbättra livet för sitt folk. Men vägen dit blir svårare än hon någonsin kan ana.
I hembyn Sáru är hon ett främmande inslag i sin röda mantel och hon möts av misstänksamhet, också av sin egen mor. Den snikne ståthållaren uppbär så mycket skatt att svälten åter drabbar Rovas. De hungriga och svaga blir så många att ingen anser sig stark nog att ta hand om dem.
Men Maresi har krafter som ingen anar, inte ens hon själv. Dem blir hon tvungen att använda när stor fara hotar byn och till slut hela hennes folk. Hon får lära sig att det finns annan kunskap än den som hittas i bibliotek och annan kärlek än den till böckerna och gudinnorna. Går det att återvända hem för den som har begett sig ut i världen? Finns det män som inte vill kontrollera sina kvinnor?
Bekanta namn från Turtschaninoffs universum återkommer, som legenden om Arra och Anaché. Naturmagin är stark och obändig.
Breven från Maresi är en bok om att törsta efter trygghet och längta efter hopp. Om att inte se döden som slutet och om tröst och de goda gåvorna som bär genom livet.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Fantasia & scifi Sarja: Maresi: 3 Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Förlaget M Oy Ab
Julkaisuvuosi: 2018-08-31
Pituus: 10T 33M
ISBN: 9789523331730

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Förlaget M Oy Ab
Julkaisuvuosi: 2019-02-08
ISBN: 9789523331785
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää