Näyte
Zverige i mitt hjärta - Nils-Petter Löf

Zverige i mitt hjärta

Zverige i mitt hjärta

3.52 291 5 Kirjailija: Nils-Petter Löf Lukija: Ola Ringdahl
Saatavilla äänikirjana.
En farsot tvingar människor in i en onaturlig medvetslöshet. Somliga sover i tjugo minuter, andra tjugo timmar och en del vaknar inte alls. Men skulle du dö, av outgrundlig anledning, så frukta inte. Livet ger dig en andra chans, som något helt annat.

Samtidigt väcker sjukdomen något djupt inom de som överlever. Det vi alltid trott att vi vill vara. En längtan att göra gott blir bara starkare hos många, men hur fungerar det i en själ som redan är ond? Hur överlever man den egna ondskan?

Följ med på en dyster resa där det farligaste inte bara är andra människor, utan också vi själva. Resan skildrar kampen att överleva katastrofen och den mystiska fara som väntar bortom horisonten.

”Zverige i mitt hjärta” är en dystopisk och apokalyptisk zombieroman om hur Sverige skulle fungera när en sjukdom förvandlar oss.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Jännitys Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Whip Media
Julkaisuvuosi: 2018-09-06
Pituus: 9T 38M
ISBN: 9789188813213
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää