Okinawa 5: Kunai-demonerne - Lise Bidstrup

Okinawa 5: Kunai-demonerne

Okinawa 5: Kunai-demonerne

1 1 5 Kirjailija: Lise Bidstrup
Saatavilla e-kirjana.
Femte boken i serien om Emil, Silas och deras vänner som är på ett farligt uppdrag på den japanska ön Okinawa för att lösa mysteriet med Kraftens sten.

Månens brödraskap har fortfarande Kraftens Sten i sin ägo och Silas, Emil och deras vänner upptäcker att brödraskapet har fruktansvärda planer på gång. Den enda lösningen är att hitta det som kan förstöra Kraftens Sten: en magisk kunai. Men kunaien befinner sig i ett avlägset kloster på berget Fuji och är inte särskilt lätt att få tag i. Speciellt inte med Månens brödraskap i hälarna …

Lise Bidstrup (f. 1976) är en dansk författare som har skrivit böcker för både vuxna och barn. Hon debuterade 2005 med fantasyboken "Den grønne krystal" för barn i 10-12-årsåldern. År 2003 tog Lise Bidstrup en kandidatexamen i religionsvetenskap och sedan dess har hon försörjt sig som författare.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Kääntäjä: Camilla Duner

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: SAGA Egmont
Julkaisuvuosi: 2018-05-04
ISBN: 9788711728468
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää