En harbjörn på villovägar - Heike Wendler

En harbjörn på villovägar

En harbjörn på villovägar

4.0 2 5 Kirjailija: Heike Wendler
Saatavilla e-kirjana.
Ekorren Hoppel, skunken Moppel och tvättbjörnen Poppel är ute i skogen för att samla mat. Då hittar de plötsligt ett mystiskt gosedjur på marken. Det är en harbjörn, säger grodan Rudi och hoppar i väg. Den måste tillhöra den lilla flickan som cyklade förbi förut. De tre vännerna bestämmer sig: De måste lämna tillbaka harbjörnen till sin rättmätiga ägare!

Följ med in i barnens, vättarnas och djurens fantasifulla världar i dessa tio fristående berättelser. Här hoppar grodorna längdhopp och små födelsedagsbarn får nästan flyga till månen. I den förtrollade trädgården kan djuren prata och en livsfarlig katt kan bli en ny lekkamrat. Här är allt möjligt!

Heike Wendler är grafisk designer, banboksförfattare och novellist som har tagit den tyska marknaden med storm med sina charmiga kalendrar barnboksserier. Då Wendler är intresserad av det fantasifulla och det övernaturliga tar hennes böcker med sig läsaren in i en värld där mytologiska väsen möter vardagens människor och djur. Även teman som äventyr och vänskap ligger Wendler varmt om hjärtat och hennes böcker är perfekta för barn på väg in i bokslukaråldern.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Kääntäjä: Camilla Duner

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: SAGA Egmont
Julkaisuvuosi: 2018-08-24
ISBN: 9788711866344
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää