Näyte
Mortal Engines 2: Förrädarens guld - Philip Reeve

Mortal Engines 2: Förrädarens guld

Mortal Engines 2: Förrädarens guld

4.06 1866 5 Kirjailija: Philip Reeve Lukija: Electra Hallman
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Mortal Engines är det hisnande, postapokalyptiska sci-fi-äventyret som utspelar sig i en framtid i vilken städer rör sig runt jorden på hjul och slåss om dess livsviktiga resurser. B. Wahlströms ger ut del 1 och 2 i serien under hösten 2018, inför att filmen går upp på bio.

Föreställ dig att du bor i flygande stad som drivs framåt av stora motorer. Tänk dig att du faller av din stad och ser den försvinna i fjärran. Det är vad som händer Tom. Han är övergiven och förrådd, nu helt strandsatt i ödemarken tillsammans med flickan Hester, som bara tänker på en enda sak: hämnd. Tillsammans tvingas de fly genom ödemarken, förföljda av en jägare som egentligen är död ...

Peter Jackson skriver och producerar filmen Mortal Engines (Universal) tillsammans med Fran Walsh och Philippa Boyens (alla kända som manusskribenter för Sagan om ringen-filmerna). Regissör är Christan Rivers, även han känd för sitt arbete med dessa filmatiseringar. Hugo Weaving spelar en av huvudrollerna (arkeologen Thaddeus Valentine). Filmen bygger på boken De vandrande städerna som först utkom i svensk översättning på Natur och Kultur 2006, och serien har nominerats till flertalet priser. Den har ett helt unikt uttryck och har kallats både magisk och anarkistisk.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Fantasia & scifi Sarja: Mortal Engines: 2 Kääntäjä: Lena Karlin

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: B. Wahlströms Bokförlag
Julkaisuvuosi: 2018-11-22
Pituus: 8T 48M
ISBN: 9789132207846

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: B. Wahlströms Bokförlag
Julkaisuvuosi: 2018-11-09
ISBN: 9789132207761
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää