Näyte
Beast Quest - Drakens vrede - Adam Blade

Beast Quest - Drakens vrede

Beast Quest - Drakens vrede

4,31 318 5 Kirjailija: Adam Blade Lukija: Mats Eklund
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Det händer underliga saker i Toms by. Det började med att hästarna attackerades, sedan torkade floden ut. Nu har minst en skörd brunnit ner till grunden. Alla är rädda. Men inte Tom. Han har alltid drömt om att dra ut på äventyr och tar därför på sig uppdraget att ta sig till rikets konung och berätta om det som hänt. Snart förstår han att det inte bara är hans egen by som drabbats. Människor över hela Avantien är i fara. Rikets mytologiska väktare har förtrollats av en ond trollkarl och dessa vidunderliga bestar riskerar nu att förstöra hela kungariket. Tillsammans med sin vän Elenna, en häst och en varg, ger sig unge Tom ut på en farofylld resa för att stoppa monstren. Men är han stark nog att befria vidundren från den onde trollkarlens förbannelse och kommer han under resans gång kunna hitta sin far, den modige kämpen?

Drakens vrede är den första magiska delen i den hyllade fantasyserien Beast Quest och början på ett färgsprakande äventyr fyllt av magi, spänning, och ohyggliga monster.

En barn- och ungdomsserie som ger mersmak och som kommer att fängsla stora som små.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Beast Quest: 1 Alkuperäisotsikko: Ferno the Fire Dragon Kääntäjä: Carla Wiberg

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Word Audio Publishing
Julkaisuvuosi: 2018-10-17
Pituus: 1T 13M
ISBN: 9789175239217

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Word Audio Publishing
Julkaisuvuosi: 2018-10-17
ISBN: 9789175239576
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää