Näyte
Rodrick regerar : Dagbok för alla mina fans - Jeff Kinney

Rodrick regerar : Dagbok för alla mina fans

Rodrick regerar : Dagbok för alla mina fans

4,49 2265 5 Kirjailija: Jeff Kinney Lukija: Eric Stern
Äänikirja.
Det trasslar till sig för Greg Heffley under sommarlovet. Nu gäller det att se till så inte hans retsamma bror börjar skvallra om det pinsamma som hände!

Vad du än gör, fråga inte Greg vad han gjorde på sommarlovet! Han vill inte tala om det, särskilt inte om det där extra pinsamma som inträffade. Tyvärr finns det en som redan vet - storebror Rodrick. Och han är inte sen att utnyttja det.

Det gäller för Greg att se till så brorsan håller tätt, och framför allt inte kommer över dagboken. Då ska nog tillvaron ordna sig för Greg, eller åtminstone bli uthärdlig. Men hemligheter sipprar gärna ut, särskilt om en dagbok är inblandad.

Berättelserna om Greg är en världssuccé – 200 miljoner sålda exemplar till killar och tjejer jorden runt!
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Dagbok för alla mina fans: 2 Alkuperäisotsikko: Rodrick rules Kääntäjä: Thomas Grundberg

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2018-12-06
Pituus: 2T 11M
ISBN: 9789178272082
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää