Näyte
Vätten - Mikael Strömberg

Vätten

Vätten

3.75 1921 5 Kirjailija: Mikael Strömberg Lukija: Anna Maria Käll
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Peter och hans familj lämnar Norrland tidigare än tänkt för att köra hem till Stockholm på natten. Men med mörkrets inbrott kommer tröttheten smygande, liksom känslan av att vara isolerade från omvärlden. Ett misslyckat försök att undvika en kollision slutar med att bilen blir stående vid vägkanten. Plötsligt blir det skrämmande uppenbart att familjen inte är ensamma. Peter står öga mot öga med något främmande. En underlig varelse med en mörk uppsyn, som därefter försvinner spårlöst i natten.

Väl hemkomna börjar otäcka olyckor att hända i familjens närhet. Peter bestämmer sig för att bege sig tillbaka till olycksplatsen, för att försöka finna varelsen. Detta blir startskottet till sökandet efter det okända med en historia som har sina rötter över hundra år tillbaka i tiden.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Jännitys Sarja: Väsen: 1 Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Lind & Co
Julkaisuvuosi: 2016-10-03
Pituus: 8T 42M
ISBN: 9789174617078

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Lind & Co
Julkaisuvuosi: 2016-10-03
ISBN: 9789174617351
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää