Näyte
Vampyrer på Sergels torg - Martin Olczak

Vampyrer på Sergels torg

Vampyrer på Sergels torg

4.61 805 5 Kirjailija: Martin Olczak Lukija: Anastasios Soulis
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Höstterminen har börjat och Jack har fått en kompis i klassen, Wanda! Det är härligt, men också lite besvärligt. Jack har så många hemligheter som han inte får avslöja för någon. Som att han är trollkunnig till exempel. Och att hans föräldrar har som jobb att ta hand om älvor, sjöodjur och andra mystiska varelser. Extra jobbigt blir det när Jack tar med sig Wanda hem efter skolan och plötsligt hittar en liten skogspyssling vid kaffebryggaren. En skogspyssling som kommer med oroväckande besked.

Vampyrer på Sergels torg är första delen i serien Jacks förbannelse, som tar vid där succéserierna Jakten på Jack och Spådomen om Jack slutar. En perfekt läsa själv-bok ­ lagom lång, högt tempo och med cliffhangers som gör att man bara måste läsa vidare. Anna Sandlers bilder ger liv åt fantastiska varelser och spännande miljöer!
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Jack: 9 Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Rabén & Sjögren
Julkaisuvuosi: 2017-05-22
Pituus: 41M
ISBN: 9789129705430

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Rabén & Sjögren
Julkaisuvuosi: 2016-09-29
ISBN: 9789129698718
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää