Näyte
Kurragömma - Petrus Dahlin

Kurragömma

Kurragömma

4,4 892 5 Kirjailija: Petrus Dahlin Lukija: Frida Hallgren
Äänikirja.
E-kirja.
Astrid och hennes mamma reser till Spanien för att vandra och för att få tid att umgås efter att pappan omkommit i en olycka. Men det blir inte alls som de tänkt sig. Mamman måste åka iväg ett dygn på en akut jobbgrej och Astrid övertalar henne att hon kan vara ensam kvar i deras hyrda hus. Det skulle hon aldrig ha gjort. Snart börjar det hända märkliga, skrämmande saker. Det är våta fotspår på terrassen, en vit hund dyker upp från ingenstans, mannen i affären säger: "Spökena kommer att ta dig".

Astrid får reda på att sjön hon badar i har en mörk historia. Egentligen är det en vattenreservoar som man anlagt ovanpå en by som man tömde på folk. Fast frågan är om man verkligen gjorde det. Astrid träffar på några barn i byn, de dyker upp överallt och vill leka kurragömma vid dammen. Till en början är de snälla, men snart börjar de bete sig väldigt underligt - vad är det de vill egentligen? Dessutom blir mamman kvar på jobbresan och telefonmottagningen i huset är i det närmaste obefintlig ...

Kurragömma är en andlöst spännande spökberättelse för tuffa slukare att sätta tänderna i.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Hjärtlös: 2 Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Rabén & Sjögren
Julkaisuvuosi: 2017-04-26
Pituus: 3T 38M
ISBN: 9789129705881

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Rabén & Sjögren
Julkaisuvuosi: 2015-06-01
ISBN: 9789129697483
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää