Kokeile
Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden - Jenny Colgan

Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden

Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden

4.038706140350877 9120 5 Kirjailija: Jenny Colgan Lukija: Kerstin Andersson
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Det är snart jul i Mount Polbearne, det lilla ö-samhället strax utanför Cornwalls kust. När Polly inte är upptagen med att skapa läckerheter i det lilla bageriet på strandpromenaden myser hon med sin underbara pojkvän, Huckle. Hans honungsaffärer går dock inte så bra som de hoppats, kanske borde de lägga sina bröllopsplanerna på is ett tag? Ingen problem för Polly, men Huckles barnlängtan blir inte lika lätt för henne att hantera. Det visar sig också att Pollys vän Kerensa undanhåller något. Något som riskerar att splittra vännerna. Men nu nalkas julen, en tid för familj, vänner och inte minst tid för julmarknaden, årets höjdpunkt! Men mitt i förberedelserna får Polly ett telefonsamtal som vänder upp och ner på allt. Hur ska hon ens kunna tänka på julen när hennes eget liv är ett enda stort kaos?
Kieli: Ruotsi Kategoria: Romaanit Sarja: Det lilla bageriet på strandpromenaden: 3 Alkuperäisotsikko: Christmas at Little Beach Street Bakery Kääntäjä: Birgitta Karlström

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Massolit förlag
Julkaisuvuosi: 2016-12-01
Pituus: 9T 5M
ISBN: 9789176792506

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Massolit förlag
Julkaisuvuosi: 2016-12-01
ISBN: 9789176792490
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää