Sista färjan från Ystad - Karin Alfredsson

Sista färjan från Ystad

Kirjailija: Karin Alfredsson
Formaatti: Äänikirja & E-kirja

Sista färjan från Ystad

Kirjailija: Karin Alfredsson
Formaatti: Äänikirja & E-kirja
5T 35M
Ruotsi
3,64
Mannen och kvinnan har kört i ilfart genom Sverige. De sladdar upp på färjan i Ystad, sista avgången mot kontinenten. De parkerar sin Mercedes på bildäck och kvinnan går en sväng runt caben. När hon kommer tillbaka har F:et på bilens registreringsskylt blivit ett E. De är redo för Europa.

Samtidigt väntar en fyraårig pojke på sin födelsedagspresent hemma i Vällingby. En svårt sjuk kvinna i Solna läser ett mejl från en sommarstugemäklare. En professor i Bromma ser fram emot en romantisk hotellhelg med sin älskare. En lantbrukare i Uppland provar en alldeles för dyr ny kavaj och väntar på sms från en förbjuden kärlek.

I Stockholm steker en polis, ovetande om situationen, pannkakor till sina barnbarn och ser fram emot pensionen. Snart kommer hon att hamna i en brottsutredning som inte liknar något hon tidigare varit med om.
Lisätietoa äänikirjasta:
Julkaisija: Bokfabriken
Julkaisuvuosi: 2019-04-15
ISBN: 9789178350940
Lisätietoa e-kirjasta:
Julkaisija: Bokfabriken
Julkaisuvuosi: 2019-04-16
ISBN: 9789178350902

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää