Bygg en förmögenhet – Fixa familjens ekonomi - Joel Bladh

Bygg en förmögenhet – Fixa familjens ekonomi

Kirjailija: Joel Bladh
Lukija: Dan Kandell
Formaatti: Saatavilla äänikirjana

Bygg en förmögenhet – Fixa familjens ekonomi

Kirjailija: Joel Bladh
Lukija: Dan Kandell
Formaatti: Saatavilla äänikirjana
35M
Ruotsi
3,41
Det här är en sammanfattad version av boken Bygg en förmögenhet – Fixa familjens ekonomi av Joel Bladh.

Alla som har en inkomst kan börja bygga en förmögenhet som på sikt ändrar hela livet det handlar bara om målmedvetenhet och en långsiktig plan. När Joel Bladh blev förälder hittade han drivkraften att sträva efter ekonomiskt oberoende med målet att kunna njuta av friheten att själv disponera sin och familjens tid. Läs om hur han och hans familj gick tillväga för att börja bygga en förmögenhet. Ta del av konkreta tips och råd om allt från budgetar, spar- och investeringsplaner och aktieköp till återbruk och långkok.

JOEL BLADH är en vanlig småbarnspappa som fick ett ekonomiskt uppvaknande under sin föräldraledighet. Den nya livssituationen gjorde att det kändes viktigare att börja bygga en stabil och trygg ekonomisk grund än att unna sig taxi hem från krogen. Joel bor med fru och tre små barn i Stockholm. Han drömmer om förlängda helger, om en vardag som inte bara består av logistik och om att slippa den svenska vintern. Snart kan han göra verklighet av sina drömmar.
Lisätietoa äänikirjasta:
Julkaisija: Roos & Tegnér
Julkaisuvuosi: 2019-02-14
ISBN: 9789188743947

Samankaltaisia kirjoja

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää