Näyte
In i minsta detalj - Kristin Emilsson

In i minsta detalj

In i minsta detalj

4,01 10710 5 Kirjailija: Kristin Emilsson Lukija: Gunilla Leining
Äänikirja.
E-kirja.
Freja och Anton har all anledning att vara nöjda med tillvaron. Deras största problem är om väggarna i den nyrenoverade vindsvåningen i Sofo ska målas tofuvita eller äggskalsvita. Livet är utstakat och planerat in i minsta detalj – ingenting har lämnats åt slumpen.

Ända tills den dag ett oväntat dödsfall skakar om tillvaron och tvingar dem att bege sig långt utanför tullarna till Antons barndomsstad, den lilla småländska utflyttningsorten Idemåla.

Snart står det klart för Freja att det är mycket hon inte vet om Antons familj. När hon börjar nysta i trådarna förstår hon att det finns saker i hennes mans förflutna som kommer att påverka deras liv mer än hon någonsin kunnat drömma om.

In i minsta detalj är en "feelgood"-roman om storstad och landsbygd, om kärlek och vänskap, om gamla hemligheter och nya – och om en katt som inte heter Leif.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Romaanit Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Lind & Co
Julkaisuvuosi: 2016-12-29
Pituus: 9T 33M
ISBN: 9789174617696

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Lind & Co
Julkaisuvuosi: 2017-01-12
ISBN: 9789174617825
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää